Employer Brand community event

powered by imago tracker

28 november 2019

Amsterdam

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Brandchart organiseert regelmatig Employer Brand Community event om de gebruikers van het Imago Tracker platform te faciliteren in het opdoen van kennis over het recruitment marketing en employer branding vak. Hierbij worden vaak innovatieve en/of strategische onderwerpen behandeld.

Naast de huidige gebruikers biedt Brandchart een aantal ‘gastplekken’ aan voor belangstellenden die nog geen gebruiker van het Imago Tracker platform zijn. Niet gebruikers kunnen zich aanmelden via deze eventsite en worden uitgenodigd naar gelang er plek is. Dit event is alleen toegankelijk voor recruitment marketing, employer branding specialisten en recruitment managers van corporate bedrijven.

  • 14:30 Inloop en ontvangst
  • 14:45 opening Employer brand event
  • 15:00 Start Keynote Influencer marketing & Employer branding
  • 15:30 Start Keynote Corporate of werkegeversmerk?
  • 16:30- 17:00 Feature update Imago Tracker
  • 17:00- 18:00 Afsluiten & Netwerkborrel
Keynote Influencermarketing en Employerbranding

Influencer marketing wordt in consumentenmarketing al veelvuldig ingezet. Binnen employer branding zien we dat influencer marketing nog niet heel veel ingezet wordt terwijl het wel veel voor het employer brand kan betekenen. Roos van Vugt neemt je mee in hoe je als recruitment marketing en/of employer branding specialist influencer marketing succesvol in kan zetten voor je werkgeversmerk. Hierbij maakt Roos gebruik van diverse cases en geeft ze tips en & tricks om zelf met influencer marketing aan de slag te gaan.

Roos van Vugt (1973) oprichter van Merkwerker, was van 2008-2012 het ‘sociale boegbeeld’ van Deloitte en één van de eerste pioniers binnen het social media vakgebied. Ze ontwikkelde en implementeerde een social media-strategie die een groot deel van de organisatie veranderde in ‘merkwerkers’, waardoor de vacatures sneller gevonden werden en Deloitte als werkgever op de kaart kwam te staan. Roos heeft een uitgesproken mening over of en waarom organisaties tijd/energie in social media moeten steken. De afgelopen jaren heeft zij als corporate social media strateeg bedrijven als bijvoorbeeld NOS, de ING en ANWB geholpen, om hun sociale vleugels uit te slaan.

Keynote Corporate of werkgeversmerk?

Wanneer je aan mensen in de arbeidsmarkt vraagt of zij bepaalde werkgevers kennen wat is dan de invloed van het corporate merk op deze vraag. Met andere woorden denken mensen werkgevers te kennen, maar kennen zij eigenlijk alleen het corporate merk? Sandor Snoeren geeft in zijn keynote het antwoord op deze vraag die veel recruitment marketing en employer branding specialisten hebben. Op basis van een big data analyse van een onderzoek onder 18.000 respondenten geeft Sandor het antwoord op deze tot op heden nog niet onderzochte vraag.

Sandor Snoeren is managing director van Brandchart. Vanuit twintig jaar ervaring in recruitment en employer branding adviseert hij organisaties op het gebied van positioneren van hun employerbrand. Hierbij hanteert Sandor een nadruk op het gebruik van data en inzichten bij het strategisch en effectief positioneren van werkgeversmerken.

Feature update Imago Tracker

In het laatste inhoudelijke gedeelte sluit product owner Femke Eeltink de Meet-up af met een overzicht van de nieuwe features die we voor Imago Tracker aan het ontwikkelen zijn. Daarnaast is er ruimte om voor users wensen te uiten voor nieuwe functionaliteit voor Imago Tracker.

Netwerkborrel

We sluiten de middag af met een netwerkborrel. Een ideale kans om met de top van de Nederlandse recruitment marketing en employer branding community contact te leggen en jouw netwerk verder uit te bouwen!

Locatie

Loetje aan ‘t IJ
Werfkade 14
1033 RA Amsterdam

Kom je met de auto?

Betaald parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein aan de Werfkade op loopafstand. Het uurtarief is € 1,30. De betaalautomaat staat bij de ingang van het parkeerterrein. Mocht je via telefoon betaald kunnen parkeren, bijv. Yellowbrick, is de code 19576.

Kom je met het OV?

Vanaf Amsterdam Centraal pak je buslijn 391 of 394 en stap je uit bij Stenendokweg. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar Loetje.

Inschrijven

Inschrijven User Community

Maak je al gebruik van Imago Tracker en wil je graag aanwezig zijn op ons event? Meld je dan hieronder aan en ontvang direct je persoonlijke uitnodiging!

aanmelden voor de gastenlijst

Ben je nog geen gebruiker van Imago Tracker? Maar wil je graag aanwezig zijn op dit event? Meld je dan hieronder aan om op de gastenlijst gezet te worden indien er plaatsen beschikbaar zijn ontvang je van ons je persoonlijke uitnodiging!

ONLINE TRAINING VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

KRACHTIGE VACATURES DIE OPTIMAAL VINDBAAR ZIJN

Een goede vacaturetekst is het ultieme middel om snel, veel en kwalitatieve kandidaten te laten reageren op een vacature. In deze online training reiken we je een methode aan waarmee je elke keer weer de beste vacaturetekst maakt die ook nog eens gevonden wordt! Leer hier hoe je de ultieme vacaturetekst kan opbouwen. Download de Online Training!

VOLG HIER JE ONLINE TRAINING!