Brandchart Academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional

10

JAAR ERVARING

3500+

DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

8,5

GEMIDDELDE BEOORDELING

Of je nou net start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij hebben een opleiding of training die bij jou past. Zo stellen we jou in staat om jezelf als recruitment (marketing) professional te blijven ontwikkelen. Hieronder vind je het aanbod van Brandchart Academy.

 

ONZE OPLEIDINGEN EN TRAININGEN

Recruitment Opleiding

Wil jij als recruiter het verschil maken? Tijdens onze Recruitment Opleiding leer je het recruitmentvak op een hoog niveau waardoor jij jouw carrière een echte boost kunt geven!

Recruitment Business Partner Opleiding

Jezelf ontwikkelen naar een meer tactisch en strategisch niveau? Met onze Recruitment Business Partner Opleiding help jij recruitment binnen jouw organisatie naar een (nog) hoger niveau!

Employer Branding & Recruitment Marketing Opleiding

Jouw organisatie omtoveren in een magneet voor talent? Tijdens deze opleiding nemen we je mee in de meest actuele recruitment marketingtechnieken. Zo bouw jij aan een sterke positie op de arbeidsmarkt voor jouw organisatie!

EMPLOYER BRANDING CONSULTANCY

Brandchart ontwikkelde een zeer gestructureerde en succesvolle methode om employer branding succesvol te ontwikkelen als organisatie. Middels onze APC-methode helpen wij organisaties in drie stappen om employer branding op duurzame wijze te managen.

“Binnen Prominent was er behoefte naar een concrete vertaling van onze kernwaarden naar een authentiek en onderscheidend employer brand. De opleiding Recruitment Marketing geeft zowel theoretisch als praktisch handvaten om hier binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan!”

Albert van Piekeren – HR Business Partner

Stel ons jouw vraag!

Benieuwd welke opleiding je het beste past? Stel ons dan, geheel vrijblijvend, je vraag!

Deze organisaties gingen jou voor

0