Webinar Jobmarketing binnen de overheid

Succesvol werving inzetten binnen de overheid

Het werven van nieuwe medewerkers binnen de overheid is uitdagend en zal dit voorlopig ook nog blijven. Met alleen het posten van een vacature op de eigen werken-bij-site en wellicht een vacaturebank kom je er niet mee. In dit webinar nemen we je mee in hoe je succesvol professionals binnen de overheid kunt werven.

Na dit webinar ben je in staat om:
  • Doelgroep inzichten actief in te zetten als basis voor werving
  • De ultieme vacaturetekst te schrijven
  • De meest succesvolle wervingskanalen te selecteren
Dit webinar is voor:
  • Adviseurs werving & selectie binnen de overheid
  • Recruiters binnen de overheid
  • HR professionals binnen de overheid
  • Communicatie professionals binnen de overheid
  • Employer brand professionals binnen de overheid

Programma

Dit webinar bestaat uit de volgende programma onderdelen.

Werken met doelgroep inzichten

Zonder inzicht in de doelgroep die je wil werven is het lastig om hierin succescol te zijn. Maar hoe zet je op een slimme manier intelligence in bij werving? Mirte Romeijn neemt je in dit gedeelte mee hoe je intelligence kunt inzetten voor wervingsdoelgroepen die met name voor de overheid van belang zijn.

De optimale vacaturetekst

De vacaturetekst is de kritische factor in het succesvol werven van nieuwe medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat jouw vacaturetekst de meeste en beste kandidaten oplevert? Nicole Tadema neemt je in dit deel mee hoe je succesvolle vacatureteksten kunt schrijven voor doelgroepen die specifiek voor de overheid van belang zijn.

De juiste wervingskanalen combineren

Jouw vacaturetekst kan nog zo sterk zijn, maar als je deze niet via het juiste kanaal communiceert zul je nog niet de juiste kandidaten aantrekken. Hoe kun je ervoor zorgen dat je in een groot aanbod van kanalen toch de juiste aan kunt zetten? VonQ neemt je mee in hoe je het beste de doelgroepen die van belang zijn voor de overheid kunt bereiken.

Sprekers

mirte
Mirte Romeijn (Werken met doelgroep inzichten)

Mirte is founder van Brandchart en is een echte specialist op het gebied van recruitment. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het recruitmentvak en heeft als Recruitment Manager gewerkt bij onder andere Rabobank en Eneco.

Nicole Tadema (De optimale vacaturetekst)

Na 10 jaar in diverse rollen werkzaam geweest te zijn in de wondere wervingswereld, richtte Nicol Tadema in 2011 Voor Tekst, het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie op. Met haar team adviseert, traint en schrijft Nicol als het gaat om teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Van vacaturetekst tot webtekst. Van e-mailtekst tot testimonial. Voor werkgevers, intermediairs en jobmarketeers zoals VodafoneZiggo, Achmea, NS, Gemeente Rotterdam, Randstad, KLM, KPN en Adver-Online.

nicole-tadema
sandor-member
Spreker (De juiste wervingskanalen combineren)

TBA

Praktische informatie

Dit webinar wordt gegeven op 26 november 2020 van 14:00 tot 15:00

Dit webinar is te volgen via ons online platform. Je krijgt na het inschrijven de link in de mailbox. Vergeet de webinar niet te blocken in je agenda!

Dit webinar is gratis te volgen voor recruitment professionals binnen de overheid. Schrijf je in via het onderstaande formulier.

0