Recruitment Marketing Academy

Online leren weer persoonlijk gemaakt

15

JAAR ERVARING

4000+

DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

8,6

GEMIDDELDE BEOORDELING

Als recruitment(marketing) of employer branding professional wil/moet je bij blijven in jouw vak. Alleen de tijd vinden om trainingen te volgen is lastig vanwege een vaak volle agenda. Met de online trainingen en coaching van de Recruitment Marketing Academy kun jij bepalen welke maar ook waar en wanneer jij nieuwe, actuele en innovatieve recruitment(marketing)kennis en vaardigheden opdoet. Ook heb je de keuze om individueel te trainen of samen met bijvoorbeeld jouw hele team. Met de Recruitment Marketing Academy hebben we leren voor recruitment(marketing)professionals opnieuw uitgevonden, stap jij ook in?!

schermafbeelding-2022-01-05-om-10.48.31
Online Trainingen

Met meer dan 20 online trainingen op het gebied van recruitment(marketing) en employer branding heeft de Recruitment Marketing Academy voor iedereen de juiste online training in huis.

online-recruitment-trainingen
Online Trainingsprogramma's

Met onze vier innovatieve online trainingsprogramma’s  verrijk jij jouw kennis op het gebied van Employerbranding, Recruitmentmarketing, Recruitment Businesspartnership of Recruitment.

teamprogrammas
Online Team Programma's

Samen als team online leren is een bewezen methode om niet alleen nieuwe kennis op te doen maar ook samen te groeien als team. Met de Team programma’s van de Recruitment Marketing Academy weet je ook dat je daarbij de meest actuele en innovatieve kennis opdoet als team.

online-coaching
Online Coaching

Soms werkt leren het beste als je 1:1 gecoacht wordt vanuit jouw eigen leervragen en uitdagingen. Met de ervaren online coaches van de Recruitment Marketing Academy volg jij zeer effectieve vakinhoudelijke online coachingssessies voor direct resultaat in de praktijk.

Deze organisaties gingen jou voor

0