Brandchart Academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional

10

JAAR ERVARING

3500+

DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

8

GEMIDDELDE BEOORDELING

Recruiting Academy is vanaf nu Brandchart Academy. Of je nou net start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij hebben een opleiding of training die bij jou past. Zo stellen we jou in staat om jezelf als recruitment (marketing) professional te blijven ontwikkelen. Hieronder vind je onze aanbod.

ONZE OPLEIDINGEN EN TRAININGEN

Employer Branding & Recruitment Marketing Opleiding

Jouw organisatie omtoveren in een magneet voor talent? Tijdens deze opleiding nemen we je mee in de meest actuele recruitment marketingtechnieken. Zo bouw jij aan een sterke positie op de arbeidsmarkt voor jouw organisatie!

Recruitment Business Partner Opleiding

Jezelf ontwikkelen naar een meer tactisch en strategisch niveau? Met onze Recruitment Business Partner Opleiding help jij recruitment binnen jouw organisatie naar een (nog) hoger niveau!

Recruitment Opleiding

Wil jij als recruiter het verschil maken? Tijdens onze Recruitment Opleiding leer je het recruitmentvak op een hoog niveau waardoor jij jouw carrière een echte boost kunt geven!

Stel jouw eigen opleidingsprogramma samen

Soms bevat een opleiding niet alle voor jou relevante onderwerpen. Daarom is het mogelijk om jouw eigen opleidingsprogramma samen te stellen waarbij je kunt kiezen uit alle bijeenkomsten uit onze opleidingen. Je neemt dan deel aan de specifieke bijeenkomsten van ons open opleidingsprogramma.

“Binnen Prominent was er behoefte naar een concrete vertaling van onze kernwaarden naar een authentiek en onderscheidend employer brand. De opleiding Recruitment Marketing geeft zowel theoretisch als praktisch handvaten om hier binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan!”

Albert van Piekeren – HR Business Partner

Stel ons jouw vraag!

Benieuwd welke opleiding je het beste past? Stel ons dan, geheel vrijblijvend, je vraag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties gingen jou voor

ONTVANG JOUW GRATIS WERVING ANALYSE RAPPORT

CRE√čER EEN OPTIMAAL BEREIK ONDER JOUW DOELGROEP

Om het beste talent te bereiken binnen jouw doelgroep moet je weten via welke kanalen je jouw doelgroep kunt bereiken. Dit inzicht zorgt ervoor dat je de juiste kanalen inzet en zo je doelgroep bereikt, maar ook voorkomt dat je onnodige kosten maakt voor niet effectieve kanalen. Om jou te helpen met het verkrijgen van inzicht in kanaal en media gedrag van een voor jouw vacature belangrijke doelgroep, kun je nu gratis een werving analyse aanvragen.

Upload hier je vacature