Brandchart Academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional

15

JAAR ERVARING

4000+

DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

8,5

GEMIDDELDE BEOORDELING

Recruitment(marketing) en employerbranding zijn vakgebieden die zich steeds sneller ontwikkelen. Achterblijven als recruitment(marketing) of employerbranding professional is geen optie. De Brandchart Academy is hét kenniscentrum op het gebied van recruitment(marketing) en employerbranding. Wij bieden onze unieke content aan via een aantal verschillende methoden zodat jij altijd een (leer)methode kunt kiezen die het beste bij jou past. Zo kun je bij ons via E-learnings kennis opdoen maar ook via virtueel en face to face sessies. Ook kan je bij ons terecht voor vakinhoudelijke coachings- en consultancytrajecten voor zeer specifieke leerbehoeften. Als grootste academy in Nederland met meer dan 25 trainingsthema’s hebben we ook inhoudelijk altijd voor jou relevante trainingscontent.

Opleidingen

Met onze vijf kernopleidingen op het gebied van van recruitment(marketing) en employer branding hebben we altijd een opleiding die bij jou past of je nu net begint in het vak of al 10 jaar ervaring hebt.

Trainingen

Met meer dan 25 trainingen op het gebied van recruitment(marketing) en employer branding heeft de Brandchart Academy voor iedereen de juiste training in huis.

Incompany/maatwerk

Samen met jouw team een op maat gemaakt opleidingsprogramma volgen? De Brandchart Academy heeft de afgelopen 15 jaar een groot deel van de recruitment afdelingen in Nederland mogen trainen.

Online leren

De Brandchart Academy ontwikkelde een eigen innovatieve online learning platform die jou in staat stelt waar en wanneer jij dat wil een van onze 27 actuele en innovatieve E-learnings te volgen.

Coaching

Soms werkt leren het beste als je 1:1 gecoacht wordt. Met de coaches van de Brandchart Academy volg jij zeer effectieve vakinhoudelijke coachingssessies voor direct resultaat in de praktijk.

Consultancy

Consultants van de Brandchart Academy ondersteunen organisaties bij het snel en succesvol ontwerpen en implementeren van diverse recruitment(marketing) en/of employer branding thema’s.

Deze organisaties gingen jou voor

0