Online Coaching

Leren persoonlijk gemaakt

15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

Een van de meest succesvolle methoden om iets te leren is om gecoacht te worden. Antwoorden krijgen op recruitment(marketing)vragen die in jouw praktijk relevant zijn. Met online coaching van de Recruitment Marketing Academy krijg jij een coach die een absolute expert is op de gebieden waar jij vragen over hebt. Daarnaast bepaal jij wanneer je een online coachingssessie wil houden met jouw coach zodat het makkelijk inpasbaar is in jouw (drukke) agenda. Met online coaching heeft de Recruitment Marketing Academy leren weer persoonlijk gemaakt, stap jij in?

Twee typen coaching

Binnen de online coachingspraktijk van de Recruitment Marketing Academy kennen we twee typen coaching; coaching op basis van een online training of algemene coaching.

Coaching op basis van een online training

Bij coaching op basis van online training volg je eerst een online training op het online learning platform van de Recruitment Marketing Academy. Na afronden van de training volg je een online coachingssessie waarin de coach al jouw vragen rondom het trainingsthema zal beantwoorden. Coachingssessies duren altijd maximaal twee uur. Als vuistregel houden we aan dat je per training één coachingssessie nodig kan hebben.

Algemene coaching

Een Brandchart coach  kan jou ook coachen als je geen online training hebt gevolgd. Op basis van een intake bepalen we dan samen de thema’s waar jij op gecoacht wil worden en hoeveel coachingssessie daarvoor nodig zijn.

De online coaches van de Brandchart Academy

Brandchart werkt alleen met de allerbeste coaches in het recruitment(marketing)vakgebied. Naast inhoudelijk sterk zijn onze coaches ook getraind in het coachen zelf zodat zij jou daar ook de beste ervaring in kunne bieden. Maak hieronder kennis met een aantal van onze coaches.

Marloes

Marloes is een zeer ervaren employerbranding- en recruitmentmarketing specialist. Expertisegebieden waarop Marloes coacht zijn EVP bepaling, AMC plannen maken, Candidate Experience ontwerp en CRM strategieën.

Sandor

Sandor heeft ruim twintig jaar ervaring in recruitment(marketing) en employerbranding. Expertisegebieden waar Sandor op coacht zijn gebruik van data/insights in recruitment(marketing) insights in recruitment(marketing).

Dominique

Dominique heeft een uitgebreide ervaring in het opzetten en succesvol uitvoeren van recruitment(marketing). Expertisegebieden waar Domique op coacht zijn klant- en kandidaatmanagement, search, referral en vacatureteksten.

Arlette

Arlette heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van recruitment(afdelingen) in al haar aspecten. Expertisegebieden van Arlette zijn recruitment procesontwerp, klant- en stakeholdermanagement, forecasting en KPI’s/dashboarding.

Marco

Marco is in Nederland één van de autoriteiten op het gebied van employerbranding en employee experience. Expertisegebieden waarop Marco coacht zijn EVP ontwikkeling, arbeidsmarktcommunicatie en inrichten employerbrandingfunctie.

Frank

Frank is een zeer ervaren recruitmentmanager met veel ervaring in het opzetten van recruitmentafdelingen. Expertisegebieden waar Frank op coacht zijn data gedreven werken, inrichten recruitmentafdelingen, en procesoptimalisatie.

Monique

Monique is een zeer ervaren recruitmentmanager met veel ervaring in het opzetten van recruitmentafdelingen. Expertisegebieden waar Monique zich op richt zijn procesinrichting, data gedreven werken en klant- en stakeholdermanagement.

Meer coaches

De Academy beschikt over een netwerk aan coaches, we kunnen ze hier dan ook niet allemaal laten zien. Ben jij een senior recruitment(marketing)professional en heb je interesse in coaching stuur dan een mail naar sandor@brandchart.nl

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen middels online coaching neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button voor een eerste verkenning van jouw coachingsbehoefte. We horen graag van je!

Deze organisaties gingen jou voor

0