E-learning Interviewvaardigheden

Succesvol selectiegesprekken voeren met kandidaten

15

Jaar ervaring

4000 +

Deelnemers gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

Een goed selectie-interview vormt de basis voor elke selectie-procedure. Een goed gestructureerd interview heeft bijna twee keer zoveel voorspellende waarde als een niet gestructureerd interview. In deze E-learning leer je hoe je op praktische wijze een goed gestructureerd en daarmee betrouwbaar selectie-interview kan afnemen.

Inhoud E-learning Interviewvaardigheden

E-learnings van de Brandchart Academy bestaan uit zogenaamde ‘leersprints’. Leersprints zorgen ervoor dat jij op zeer effectieve wijze nieuwe kennis en/of vaardigheden kan aanleren. Deze E-learning bestaat uit de volgende leersprints:

Leersprint 1

Het vaststellen van selectie criteria waarop er geïnterviewd zal worden en het bepalen van vragen hierbij.

Leersprint 2

Het toepassen van diverse gesprekstechnieken (STAR, LSD etc.) om met name zachte criteria als competenties of cultuurmatch helder te krijgen.

Leersprint 3

Selectiebeslissingen maken op basis van gestructureerde inzichten met behulp van de ‘scorecard’ techniek.

Leersprint 4

Het geven van feedback aan zowel afgewezen als positief bevonden kandidaten op basis van feedback technieken (Salami, Hamburger etc.)

Praktische informatie

  • E-learning: €350 exclusief BTW
  • Toegang tot het online learning platform voor de training en toetsen

Online Interviewcoach

Bij deze E-learning kun je gebruik maken van ons online leer platform ‘interviewcoach’. Middels interviewcoach kun je diverse onderdelen van interviewen oefenen zoals selectiecriteria bepalen, interviewvragen bepalen (meer dan 180 voorbeeldvragen) en selectiebeslissingen nemen met de scorecard wizard.

Tevens treft je diverse voorbeeldfilmpjes aan van de verschillende gesprekstechnieken zodat je deze kan bekijken zowel tijdens als na het volgen van de E-learning.

Interviewcoach blijft voor jou als deelnemer aan de E-learning beschikbaar gedurende een half jaar zodat als je wat langer na de E-learning gaat interviewen je het geleerde voor jezelf wanneer nodig weer even op kan halen.

Voor wie?

Deze E-learning is geschikt voor de volgende personen:

  • Recruiters
  • Managers
  • HR specialisten

Resultaat

Na het volgen van deze E-learning ben je in staat om:

  • Je goed voor te bereiden op een interview
  • Een interview gestructureerd af te nemen
  • Te beslissen welke kandidaat wel of niet doorgaat
  • Gestructureerd feedback te geven aan kandidaten

Learning Badge

Bij het succesvol afronden van deze E-learning ontvang je de interviewvaardigheden badge. Deze badge is het teken dat jij kandidaten interviewen op het hoogste niveau beheerst. De badge is gekoppeld aan ons register waardoor deze altijd verifieerbaar is. De online badge kun je op jouw LinkedIn profiel plaatsen.

badge-interview-vaardigheden

Interviewvaardigheden

Praktische informatie

Deze organisaties gingen jou voor

0