Opleiding op maat

Stel je eigen opleiding samen

10

Jaar ervaring

1000 +

Deelnemers gingen je voor

8.3

Gemiddelde beoordeling

Het kan voorkomen dat de inhoud van onze standaardopleidingen minder past bij jouw specifieke (leer)behoefte. In dat geval biedt de Brandchart Academy de unieke mogelijkheid om jouw eigen opleidingsprogramma helemaal zelf samen te stellen. Of je nu één of meerdere bijeenkomsten wil volgen; jij bepaalt jouw programma. Je maakt hierbij een keuze uit alle losse bijeenkomsten uit onze leerprogramma’s. Je neemt hierbij deel aan de open opleidingen zodat jij ook met vakgenoten samen door en bijeenkomst heen kunt gaan maar toch jouw eigen programma kunt volgen. Bij het samenstellen van jouw programma heb je de keuze uit de volgende bijeenkomsten:

 • Employer Branding
 • Doelgroepmarketing
 • Jobmarketing
 • Candidate Experience
 • Candidate Relationship Management
 • Klantmanagement (operationeel)
 • Klant- en stakeholdermanagement (tactisch/strategisch)
 • Recruitment Klantwaardemodel
 • Selectiestrategieën
 • Talent Sourcing
 • Interviewvaardigheden

Doelgroep

 • Corporate recruiters
 • Bureaurecruiters
 • HR professionals
 • Mensen die vanuit een andere discipline graag het recruitmentvak willen instromen.

Benieuwd of onze Recruitment Opleiding wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Online leeromgeving

Tijdens jouw maatwerk programma maak je gebruik van onze unieke online leeromgeving. Binnen deze omgeving vind je diverse templates en voortgangstoetsen. Daarnaast kun je ook chatten met jouw medecursisten. Zo ontwikkel je jezelf naar een hoger niveau en wordt je een nog grotere toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Na de opleiding blijf je lid van de online community zodat je ook in de toekomst terug kunt blijven vallen op datgene dat je tijdens de opleiding geleerd en uitgewerkt hebt.

Actuele inzichten en data

Brandchart beschikt over de grootste en meest betrouwbare arbeidsmarkt database van Nederland. Tijdens al onze opleidingen wordt er gebruik gemaakt van realtime data en insights uit onze database. Dit zorgt ervoor dat jouw afsluitende plan van aanpak ook actuele data en insights bevat. Hierdoor krijg je een realistisch en actueel plan van aanpak voor jouw organisatie.

Trainers

sandor-member
Sandor Snoeren

Sandor is founder van Brandchart en is een echte specialist op het gebied van recruitment. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het recruitmentvak en heeft als Recruitment Manager gewerkt bij onder andere Rabobank en Eneco.

Monique ten Buur

Monique helpt organisaties bij het opzetten en verbeteren van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak bij onder andere H&M, A.S. Watson Benelux, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Vitae.

monique-ten-buur
melle
Melle de Boer

Melle is een echte deskundige op het gebied van Talent Sourcing. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak en heeft onder andere ervaring opgedaan als Global Head of Talent Sourcing bij Philips en als Talent Sourcing Specialist bij Accenture.

Ingrid Koster

Ingrid Koster is een echte expert op het gebied van het afnemen van interviews. Ingrid is al meer dan 20 jaar actief binnen de arbeidsmarkt als zowel recruiter als loopbaanadviseur. Als recruiter heeft zij onder andere ervaring als Senior Corporate Recruiter bij Deloitte en als Senior Adviseur Werving & Selectie bij de Belastingdienst.

ingrid

Praktische informatie

De opleidingsstart is afhankelijk van de keuze van bijeenkomsten.

Opleidingslocatie Amsterdam

De opleiding bestaat uit de zelf gekozen bijeenkomsten die ieder 4 uur duren. Iedere bijeenkomst kent daarnaast voorbereidingsopdrachten en een eindtoets. Deze worden beschikbaar gesteld in onze online leeromgeving zodat je deze flexibel in kunt plannen.

Kosten voor 1 losse bijeenkomst bedragen €600,-.

Kosten voor 2 t/m 5 bijeenkomsten bedragen €500,- per bijeenkomst.

Kosten voor 6 t/m 15 bijeenkomsten bedragen €450,- per bijeenkomst

Wist je dat als je onze opleiding persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Meer informatie over deze opleiding?

Vul het onderstaande formulier in en ik stuur de brochure, geheel vrijblijvend, naar je op!

 • Vul hier je telefoonnummer in indien je graag teruggebeld wilt worden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties gingen jou voor

ONTVANG JOUW GRATIS WERVING ANALYSE RAPPORT

CRE√čER EEN OPTIMAAL BEREIK ONDER JOUW DOELGROEP

Om het beste talent te bereiken binnen jouw doelgroep moet je weten via welke kanalen je jouw doelgroep kunt bereiken. Dit inzicht zorgt ervoor dat je de juiste kanalen inzet en zo je doelgroep bereikt, maar ook voorkomt dat je onnodige kosten maakt voor niet effectieve kanalen. Om jou te helpen met het verkrijgen van inzicht in kanaal en media gedrag van een voor jouw vacature belangrijke doelgroep, kun je nu gratis een werving analyse aanvragen.

Upload hier je vacature