Recruitment opleiding

Haal het maximale uit recruitment

15

Jaar ervaring

4000 +

Deelnemers gingen je voor

8

Gemiddelde beoordeling

Tijdens onze opleiding leer je het recruitmentvak op een hoog niveau waardoor jij jouw carrière een echte boost kunt geven. Dit doen wij op basis van door onszelf ontwikkelde en succesvolle recruitmentmethoden en modellen. Deze theorie vullen we aan met actuele praktijkvoorbeelden en best practices uit onze eigen consultancy praktijk. Met onze recruitment opleiding maak jij als recruiter het verschil!

Opleidingsprogramma

Bekijk bijeenkomst 1: Jobmarketing

Na de bijeenkomst Jobmarketing ben jij in staat sneller, meer en betere kandidaten te werven voor jouw vacatures. Jij weet voor iedere vacature slimme wervingsstrategieën op te zetten.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Het uitvoeren van research.
 • Het schrijven van wervingsboodschappen.
 • Het inzetten van de beste kanalen.
 • Het evalueren van jouw resultaten

Datum bijeenkomst: 17 november 2020

Bekijk bijeenkomst 2: Search

Na de bijeenkomst Search begrijp jij het searchproces van A tot Z. Je weet hoe je voor iedere vacature het beste talent uit de arbeidsmarkt haalt en overtuigt.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Het voorbereiden van een search.
 • Het bouwen van complexe search strings.
 • Het gebruik van online tools.
 • Het benaderen en overtuigen van kandidaten.

Datum bijeenkomst: 24 november 2020

Bekijk bijeenkomst 3: Interviewvaardigheden

Na de bijeenkomst Interviewvaardigheden ben je in staat succesvol te selecteren middels de juiste gesprekstechnieken. We leren je niet alleen ‘gesprekstrucjes’, maar een methode die zich in de praktijk heeft bewezen.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderdelen aan bod:

 • De gespreksintroductie.
 • Diverse gesprekstechnieken.
 • Het pitchen van de functie bij de kandidaat.
 • Het geven van constructieve feedback aan kandidaten.

Datum bijeenkomst:  1 december 2020

 

Bekijk bijeenkomst 4: Klantmanagement

Na deze bijeenkomst weet jij precies hoe jij jouw (interne) klanten kunt managen. Je leert hoe je tijdens een intake de juiste vragen kan stellen en de verwachtingen van de klant kan managen. Ook leer je hoe je klanttevredenheid kunt meten en managen.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Het doen van een grondige intake
 • De (interne) klant managen tijdens het recruitmentproces.
 • Het achterhalen en overtreffen van klantverwachtingen.
 • Klanttevredenheid meten en managen.

Datum bijeenkomst: 8 december 2020

 

Bekijk bijeenkomst 5: Candidate Experience

Na deze bijeenkomst ben jij perfect in staat om de candidate experience die jouw organisatie biedt aan kandidaten optimaal te organiseren. Jij weet precies hoe je de perfecte candidate experience opzet en deze kan managen tijdens het gehele recruitmentproces.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Kandidaatverwachtingen van het recruitmentproces inventariseren en managen.
 • Het opzetten van de ideale candidate experience.
 • Het actief managen van de candidate experience tijdens het recruitmentproces.
 • Het meten en verbeteren van de candidate experience.

Datum bijeenkomst: 15 december 2020

Bekijk de Online leeromgeving

Tijdens de Recruitment Opleiding maak je gebruik van onze unieke online leeromgeving. Binnen het platform vind je diverse voorbereidingsopdrachten, templates, voortgangstoetsen, artikelen en power points. Daarnaast kun je ook chatten met jouw medecursisten.

Onder invloed van de Corona crisis worden de workshops in deze opleiding gegeven in onze virtuele classroom. Vanachter jouw laptop/desktop volg je de workshop samen met maximaal vier andere deelnemers.

Wil je meer weten over de Recruitment opleiding?

Wil je alle facts, learnings en informatie overzichtelijk op een rijtje hebben? Download dan nu onze Recruitment Opleiding brochure of vraag opleidingsadvies aan en stel ons jouw vraag!

Trainers

sandor-member
Sandor Snoeren

Sandor is founder van Brandchart en is een echte specialist op het gebied van recruitment. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het recruitmentvak in diverse rollen en adviseert organisaties over de inrichting van recruitment(marketing) o.a. bij KPN, Rabobank, Royal Flora Holland, DHL etc.

Melle de Boer

Melle is een echte deskundige op het gebied van Talent Sourcing. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak en heeft onder andere ervaring opgedaan als Global Head of Talent Sourcing bij Philips en als Talent Sourcing Specialist bij Accenture.

melle

Praktische informatie

De opleiding start op 6 oktober 2020.

De opleiding zal worden gegeven in Utrecht of online als de Corona crisis hiertoe aanleiding geeft.

De opleiding bestaat uit 5 verschillende bijeenkomsten die ieder 4 uur duren. Iedere bijeenkomst kent daarnaast voorbereidingsopdrachten en een eindtoets. Deze worden beschikbaar gesteld in onze online leeromgeving zodat je deze flexibel in kunt plannen.

€2.500 exclusief BTW en inclusief lesmateriaal en verblijfskosten. Wil je een los onderdeel van de opleiding volgen dan bedraagt de investering €600 exclusief BTW. Wist je dat als je onze opleiding persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Deze organisaties gingen jou voor

0