Campagnes

Data gedreven recruitmentmarketing

Jezelf als werkgever profileren is steeds lastiger. Iedereen ‘schreeuwt’ om en naar personeel, maar hoe val je op in al dat arbeidsmarkt geweld?

Data/inzicht gedreven

Brandchart campagnes helpen jou om jezelf als werkgever optimaal te profileren in de arbeidsmarkt. We doen dit vanuit een sterke basis namelijk data en inzichten. Brandchart beschikt over de grootste en meest betrouwbare database op het gebied van arbeidsmarktgedrag in Nederland. Zo weten wij precies wat doelgroepen drijft in werk en werkgeverschap maar ook via welke kanalen ze het beste te bereiken zijn. Niet schieten met hagel dus maar succesvolle campagnes op basis van inzicht, kennis en kunde.

Methodisch

Wij geloven niet in toeval wanneer het aankomt op het werven van nieuwe medewerkers. Wanneer we aan de slag gaan voor onze opdrachtgevers, dan doen we dit via een bewezen en succesvolle methode die maximaal grip geeft op de arbeidsmarkt.

Zo werken we altijd met een grondige briefing waarin we actief sparren over de doelgroep waarvoor geworven moet worden. Ook gebruiken wij bijvoorbeeld neuromarketing technieken om vacatureteksten, filmpjes of landingspagina’s te bouwen of te verbeteren. Campagnes worden opgezet om het hoogste bereik onder de doelgroep te genereren en worden continu gemanaged. Tijdens een campagne kijk je als opdrachtgever realtime mee met ons geavanceerde realtime campagne dashboard. Wanneer de campagne doelstellingen bereikt zijn (vacature ingevuld en/of meer bekendheid onder doelgroep) zorgen we er uiteraard ook voor dat alle recruitment marketingkanalen weer netjes dichtgezet worden.

Platform

Bij campagnes maken wij gebruik van ons zelf ontwikkelde recruitment marketing platform. Dit platform stelt ons in staat om creatieve multichannel campagnes te ontwikkelen, uit te rollen en te managen. Hierbij maken wij unieke combinaties tussen drie basis recruitment marketingstrategieën; (online) posting, referral en search van kandidaten. Door de krachtige combinatie van deze drie recruitment marketingstrategieën laten we niets aan het toeval over en bereiken en bewegen wij al de beschikbare kandidaten in de markt.

header-doelgroep
Doelgroep Campagnes

Je hebt enkele doelgroepen die je met regelmaat werft. Enkele van deze doelgroepen zijn zeer lastig te werven omdat ze schaars zijn. Je merkt dat je er met een ‘gewone’ vacature posting niet meer mee komt om voldoende kandidaten binnen te halen. Hoe los je dit probleem op?

header-vacaturecampagne
Vacature Campagnes

Je hebt een vacature en de vacaturehouder heeft haast. Je hebt zelf te weinig tijd of inzicht in de doelgroep om de vacature goed in de arbeidsmarkt te zetten. Wie zou je hierbij kunnen helpen?

Ook toe aan recruitment marketing die niets aan het toeval over laat?! Neem vandaag contact met ons op dan hebben we jouw campagne in een paar dagen live.

Stel ons jouw vraag!

Benieuwd welke campagne het beste past? Stel ons dan, geheel vrijblijvend, je vraag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze organisaties gingen je voor