Brandchart Consultancy

Echte oplossingen voor employer branding uitdagingen

Jij ziet voor jouw organisatie de noodzaak om meer tactisch/strategisch aan de slag te gaan met de arbeidsmarkt omdat alleen maar operationeel vacatures posten niet meer werkt. Je mist echter de tijd, expertise of ervaring om dit helemaal zelf te gaan doen. Met Brandchart Consultancy haal je een partner in huis die samen met jou belangrijke employerbranding en recruitmentmarketing thema’s kan ontwerpen en implementeren. Met onze ‘vijf stappen methode’ zorgen wij voor een overzichtelijk consultancyproces waarin maximale kennisoverdracht centraal staat. Onze consultancy services richten zich op de onderstaande zes thema’s.

employer-branding-strategie
EMPLOYERBRAND MARKETING

Een employerbrandingstrategie opzetten is vaak een complex proces. Middels onze bewezen methode zorgen wij ervoor dat de employerbrandwaarden van de organisatie duidelijk worden. Daarnaast zorgen we voor een (kosten)effectief employerbrand communicatieplan.

doelgroepmarketing-strategie
DOELGROEP MARKETING

Jij wil voor jouw organisatie specifieke doelgroepen die belangrijk (en vaak schaars) zijn gericht gaan benaderen, maar hoe pak je dit aan? Met het vijf stappen model van Brandchart helpen we je om snel meer bekendheid/voorkeur te krijgen bij voor jou belangrijke doelgroepen.

referral-strategie-k
REFERRAL MARKETING

Referral Marketing is een van de meest succesvolle wervingsmethoden. Referral is echter alleen succesvol als het ook strategisch wordt opgebouwd, maar hoe doe je dat? Middels ons Referral Marketing Model helpen we je om in korte tijd een duurzame referral strategie op te zetten.

cx-strategie-
CANDIDATE EXPERIENCE MARKETING

De candidate experience die jij als organisatie biedt is cruciaal in het aantrekken van nieuw talent maar hoe krijg je grip op deze experience? Middels onze 15 jaar ervaring in het opzetten van candidate experience strategieën zorgen wij in korte tijd voor een 9+ ervaring van kandidaten.

diversiteit-en-inclusie-consultancy-strategie
DIVERSITY & INCLUSION MARKETING

Jouw organisatie vindt diversiteit en inclusie een belangrijk thema maar hoe zet je dat om naar gerichte interne en externe arbeidsmarkt acties? Middels ons D&I Strategiemodel helpen we jou om van intentie naar actie te komen en zo jouw organisatie meer divers en inclusief te maken.

crm-consultancy-strategie
Candidate Relationship Marketing

Jij wil graag proactief relaties aangaan met (potentiële) kandidaten maar hoe doe je dat? Middels ons vijf stappen plan helpen we je om een CRM strategie neer te zetten die ervoor zorgt dat (potentiële) kandidaten enthousiast zijn over jouw organisatie en gaan solliciteren.

Deze organisaties gingen je voor

0