Candidate Experience Marketing

De ultieme candidate experience bouwen

100+

OPDRACHTGEVERS

8,8

KLANT TEVREDENHEID

120+

STRATEGIE ONTWERPEN

Je bent er van overtuigd dat een goede candidate experience strategie jouw organisatie succesvoller kan maken op de arbeidsmarkt. Het ontbreekt je echter aan tijd, kennis of ervaring om zo’n strategie alleen te bouwen. Je wilt het ook niet uitbesteden maar je kan wel wat hulp gebruiken. Met een candidate experience consultancy traject van Brandchart krijg jij alle hulp om in korte tijd een succesvolle eigen candidate experience strategie te bouwen. Ben jij klaar om de candidate experience die jouw organisatie biedt naar het volgende niveau te tillen?

Onze Methode

Brandchart ontwikkelde een eigen consultancy methode (zes stappen methode) die gebaseerd is op transparantie en korte stappen (sprints). Binnen deze sprints bouwen we samen met jou als opdrachtgever aan de candidate experience die jouw organisatie biedt. Hierbij zorgen we er voor dat we onze unieke kennis en ervaring bij jou als opdrachtgever inzetten en borgen zodat je in de toekomst ook zelfstandig verder kunt werken aan de candidate experience. Daarnaast werken met een vaste prijs per project zodat er tijdens en/of achteraf geen verrassingen ontstaan. Onze consultancymethode bestaat uit de volgende zes stappen:

Kick off sessie

Al onze consultancy projecten starten we met een kick off waarin we met alle betrokkenen het project doorspreken. Scope van het project wordt afgestemd maar ook alle activiteiten.

Onderzoek Sprint

Indien er onvoldoende input (data/inzichten) zijn om tot een goed ontwerp van de strategie te komen verzamelen we middels onderzoek in deze sprint de inzichten die we nodig hebben.

Workshop Sprint

In de workshop sprint houden we een workshop waarin we bij belangrijke stakeholders input ophalen met betrekking tot de te vormen strategie.

Ontwerp Sprint

In de ontwerp sprint maakt een consultant op basis van alle input (data/inzichten) een onderbouwd ontwerp van de op te leveren strategie.

Validatie Sprint

In de validatie sprint valideert de consultant het concept ontwerp van de strategie met de belangrijkste stakeholders binnen de organisatie.

Rapportage en presentatie

In de laatste stap levert de consultant het finale ontwerp op en wordt er een presentatie van de ontworpen strategie gegeven aan belangrijke stakeholders.

Het resultaat

Als resultaat van een consultancy traject leveren wij een concrete, onderbouwde en direct toepasbaar strategiedocument op. Onderdelen van dit strategie document zijn:

  • Huidige situatie m.b.t. candidate experience
  • Gewenste situatie op basis van insights, best practices en het employerbrand
  • Acties die leiden om tot de gewenste situatie te komen

Deze organisaties werken al succesvol met onze Imago onderzoeken!

0