Ontvang jouw doelgroep analyse rapport

Krijg inzicht in de drijfveren van jouw doelgroep

Het beste talent kiest altijd voor een baan die het beste aansluit bij zijn of haar wensen. Wanneer jij het beste talent wil werven is het dus van essentieel belang dat jij de wensen en het oriëntatiegedrag van jouw doelgroepen tot in detail kent.

De Doelgroep Intelligence Tool van Sidekick geeft concrete inzichten in wat jouw doelgroep belangrijk vindt in werk en werkgever. Dit helpt je bij het ontwikkelen van de ideale wervingsboodschap. Op deze manier weet jij jouw doelgroep altijd te overtuigen.

Steeds meer recruiters/HR-specialisten ontdekken de kracht van Sidekick. Om je kennis te laten maken met wat de Sidekick Doelgroep Intelligence Tool voor jouw werving kan betekenen geven wij nu vijf gratis doelgroep analyses weg. Dien via onderstaande button eenvoudig jouw vacature in. Wij maken een gratis analyse voor je zodat jij een concreet inzicht krijgt in wat jouw doelgroep belangrijk vindt. We geven maar vijf analyses weg, dus wees er snel bij!

dit vind je misschien ook interessant:

home-tools

tools

Onze tools geven je inzichten die je direct kunt toepassen op het verbeteren van jouw arbeidsmarktcommunicatie.

academy-home

BRANDCHART ACADEMY

Of je nu start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij bieden altijd een opleiding of training die bij jou past.

adobestock_101712336

ONDERZOEK

Door de combinatie van verschillende onderzoeksmethoden vinden wij het juiste antwoord op jouw onderzoeksvraag.

consultancy-header

EMPLOYER BRANDING

Onze zeer gestructureerde en succesvolle methode om employer branding te managen als organisatie. Wij bieden je no-nonsense aanpak van employer branding.

ONLINE TRAINING VACATURETEKSTEN SCHRIJVEN

KRACHTIGE VACATURES DIE OPTIMAAL VINDBAAR ZIJN

Een goede vacaturetekst is het ultieme middel om snel, veel en kwalitatieve kandidaten te laten reageren op een vacature. In deze online training reiken we je een methode aan waarmee je elke keer weer de beste vacaturetekst maakt die ook nog eens gevonden wordt! Leer hier hoe je de ultieme vacaturetekst kan opbouwen. Download de Online Training!

VOLG HIER JE ONLINE TRAINING!