Doelgroeponderzoek

Doelgroeponderzoek

Inzicht in jouw doelgroep is van essentieel belang

Weet jij wat jouw doelgroep belangrijk vindt in hun werk en werkgever? Het beste talent kiest voor de baan en werkgever die perfect aansluiten bij zijn of haar wensen. Met een steeds verder specialiserende arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker inzicht te hebben in jouw specifieke doelgroep. Heb je dit inzicht niet, dan weet je niet hoe jij jezelf als werkgever en jouw vacatures optimaal kunt positioneren. Dit maakt een succesvolle marktbewerking haast onmogelijk. Het hebben van inzicht in jouw doelgroep is dus van essentieel belang wanneer je het beste talent wilt werven.

Leer jouw doelgroep volledig kennen!

Met ons Doelgroeponderzoek leer je jouw doelgroep van binnen en van buiten kennen. Het geeft je diepgaand inzicht in wat jouw doelgroep echt belangrijk vindt. Zijn dit de functie-inhoud en de ontwikkelingsmogelijkheden of juist de arbeidsvoorwaarden? En als dit de arbeidsvoorwaarden zijn, wat vinden ze dan precies belangrijk in de arbeidsvoorwaarden?

Naast dat het onderzoek je een haarscherp beeld biedt van wat jouw doelgroep belangrijk vindt, laten wij je ook zien hoe jij hier als werkgever op scoort. Dit doen wij door de externe data en de interne data met elkaar te combineren. Daarnaast geeft ons onderzoek je inzicht in jouw positie bij de doelgroep ten opzichte van de concurrentie en daarmee in jouw USP’s als werkgever. We geven je concrete en toepasbare adviezen waarmee jij in staat wordt gesteld recruitment strategisch aan te pakken. Met ons Doelgroeponderzoek is er niets meer over jouw doelgroep wat je niet weet!

Altijd de beste kandidaten

Ons Doelgroeponderzoek biedt je alles wat je nodig hebt om succesvolle en realistische strategieën te ontwikkelen voor jouw doelgroepmarketing. Hiermee kun je jouw doelgroep gericht benaderen en een voorkeur creëren voor jouw organisatie. Zo ben jij in staat zowel meer, als betere kandidaten te werven. Leer jouw doelgroep(en) kennen en neem nooit meer genoegen met minder dan het beste!

Wil je meer weten over ons Doelgroeponderzoek? Neem contact op met Daniel Brouwer via 06 20994811 of stuur een mail naar daniel@brandchart.nl.

Word binnen 30 minuten meegenomen door ons Doelgroeponderzoek

Tijdens een online demo word je in maximaal 30 minuten, vanuit je eigen stoel, door een van onze consultants meegenomen door ons Doelgroeponderzoek. We laten je zien hoe het onderzoek kan helpen bij jouw specifieke vraagstuk.

factsheet-doelgroep
Alle informatie op een A4