Download Whitepaper: Succesvol Jobmarketing inzetten

Download: Succesvol Jobmarketing inzetten

Alle lange tijd kunnen we er niet omheen; er is een krappe arbeidsmarkt. De vacatures stapelen zich op en de pool met potentiële kandidaten wordt steeds kleiner. Niet alleen de technische/IT vacatures zijn lastig in te vullen, maar het probleem is in alle organisatieonderdelen voelbaar. Recruiters hebben op dit moment een grote uitdaging, namelijk hoe krijgen we alle vacatures gevuld?

Wij geloven dat Jobmarketing de oplossing is voor de krappe arbeidsmarkt. Jobmarketing zorgt ervoor dat jij sneller en betere kandidaten op jouw vacature krijgt.

Wij hanteren de volgende definitie voor Jobmarketing:

“Jobmarketing is een planmatige benadering van de actieve en passieve arbeidsmarkt met als doel de beste kandidaat te motiveren met de werkgever in gesprek te gaan”

In de whitepaper ‘Succesvol Jobmarketing inzetten: de vier stappen’ zullen wij je handvatten bieden om jobmarketing goed te implementeren en te optimaliseren binnen de organisatie. Dit zullen wij doen aan de hand van een stappenplan. Ieder onderdeel van het stappenplan zal in een nieuw hoofdstuk worden uitgewerkt.

Download jouw whitepaper via het formulier rechts op deze pagina.

Download de whitepaper

Met ons stappenplan leggen we je in vier stappen uit hoe je succesvol jobmarketing kan inzetten! Download hier onze whitepaper!

  • Vul hier je telefoonnummer in indien je graag teruggebeld wilt worden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

dit vind je misschien ook interessant:

header-sidekick

sidekick

De Slimste weg naar talent. Meer en betere kandidaten werven met behulp van haarscherpe inzichten in jouw doelgroep.

academy-home

brandchart academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional. wij hebben een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

Maatwerk?

Heb je een specifieke vraag die niet beantwoord wordt door onze tools? Voor iedere tracker bieden wij ook maatwerkonderzoek aan.