E-Coaching

Leren van de beste coaches in het vak

Ieder leert op zijn eigen manier. De een kan prima iets nieuws leren door een E-learning te volgen en de ander leert goed door een live training samen met andere deelnemers te volgen. Een andere krachtige manier van leren is gecoacht worden door een ervaren vakinhoudelijke coach. Deze manier van leren is vooral geschikt voor degenen die hands on met hun eigen recruitment(marketing) en/of employerbranding uitdagingen aan de slag willen gaan.

Onze E-coachingsmethode

Om jou een succesvol coachingstraject aan te bieden ontwikkelde wij onze eigen E-coachingsmethodiek. Deze methodiek bestaat uit de volgende stappen:

  1. Intake om te kijken wat jouw specifieke coachingsvraag is.
  2. Koppelen van de juiste coach voor jouw situatie/leerbehoefte.
  3. Maken van een coachingsplan; hoeveel sessies met welke inhoud?
  4. Inplannen van sessies via ons online learning platform
  5. Virtuele coachingssessies op door jou bepaalde tijdstippen
  6. Evaluatie aan het einde van een coachingstraject

Alles in het E-coachingstraject is er op gericht om jou een perfecte leerervaring te bieden en tegelijkertijd jou te helpen in korte tijd succesvol recruitment(marketing) en/of employerbranding thema’s voor jouw organisatie te implementeren.

Onze E-Coaches

Brandchart werkt alleen met de allerbeste coaches in ons vakgebied. Elke coach staat vakinhoudelijk aan de top van zijn of haar expertisegebied. Daarnaast zijn de coaches van de Brandchart Academy zeer ervaren in het coachen van mensen omdat vakinhoud alleen niet genoeg is. Onderstaand staan onze coaches met hun expertisegebieden.

Marloes

Marloes is een zeer ervaren employerbranding- en recruitmentmarketing specialist. Expertisegebieden waarop Marloes coacht zijn EVP bepaling, AMC plannen maken, Candidate Experience ontwerp en CRM strategieen.

Sandor

Sandor heeft ruim twintig jaar ervaring in recruitment(marketing) en employerbranding. Expertisegebieden waar Sandor op coacht zijn gebruik van data/insights in recruitment(marketing), ontwikkelen van diverse recruitment(marketing) en employerbrandingstrategieën en inrichtingsvraagstukken voor recruitmentafdelingen.

Dominique

Dominique heeft een uitgebreide ervaring in het opzetten en succesvol uitvoeren van recruitment(marketing). Expertisegebieden waar Domique op coacht zijn klant- en kandidaatmanagement, search, referral en vacatureteksten.

Arlette

Arlette heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van recruitment(afdelingen) in al haar aspecten. Expertisegebieden van Arlette zijn recruitment procesontwerp, klant- en stakeholdermanagement, forecasting en KPI’s/dashboarding.

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen middels E-coaching neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button voor een eerste verkenning van jouw coachingsbehoefte. We horen graag van je!

Deze organisaties gingen jou voor

Sligro
0