Download: online training Employee Value Proposition bepalen

Download: online training Employee Value Proposition bepalen

In een zwaar oververhitte arbeidsmarkt komen organisaties er niet meer mee weg om alleen een vacature te posten en te hopen dat de juiste kandidaten gaan reageren. Als organisatie moet je een sterke positie in de arbeidsmarkt hebben om het juiste talent aan te trekken. De basis voor sterk werkgeverschap is een sterke Employee Value Proposition (EVP). Het formuleren van een EVP blijkt voor veel organisaties lastig te zijn. Brandchart ontwikkelde een slimme, maar vooral pragmatische, methode om tot een EVP te komen die ook daadwerkelijk het verschil maakt in de arbeidsmarkt én binnen de organisatie. Tijdens de online training neemt Sandor Snoeren je mee in deze methode en best practices. Na het volgen van deze training kun je voor jouw organisatie de meest sterke EVP opzetten. De training kun je downloaden via het formulier op deze pagina.

 

 

Download de online training

Weten hoe je een sterke EVP op kan zetten voor jouw organisatie? Download de online training!

dit vind je misschien ook interessant:

imago-tracker-header

imago tracker

Realtime inzicht in jouw arbeidsmarktimago. Een effectieve arbeidsmarktstrategie aan de hand van realtime inzicht in jouw arbeidsmarktimago.

academy-home

brandchart academy

Ontwikkel jezelf als recruitment of employer branding professional. wij hebben een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

maatwerk?

Heb je een specifieke vraag die niet beantwoord wordt door onze tools? Voor iedere tracker bieden wij ook maatwerkonderzoek aan.