Imago onderzoek

Imago onderzoek

Zonder een goed imago trekt je nooit de beste werknemers aan

Iedere recruitment professional wil het beste talent aantrekken voor zijn of haar organisatie, maar hoe doe je dit zonder dat je weet hoe de arbeidsmarkt jou als werkgever ziet? Jezelf positioneren als werkgever begint bij het inzichtelijk krijgen hoe de arbeidsmarkt nu over jou denkt en na te gaan of deze perceptie klopt met wie je wil zijn.

Heb jij het gevoel dat jouw imago als werkgever je tegenzit in de werving van nieuwe werknemers, maar heb je geen inzicht in waar dit aan ligt en hoe je dit kunt verbeteren? Of heb je juist het gevoel dat jouw imago je helpt bij de werving van nieuw talent, maar weet je niet wat precies de speerpunten zijn en hoe je dit door kunt vertalen in jouw Employer Brand? Dan heb jij ons Imago onderzoek nodig!

Hoe ziet de arbeidsmarkt jou als werkgever?

Ons Imago onderzoek geeft antwoord op de vraag hoe de arbeidsmarkt jou ziet als werkgever. Het onderzoek biedt echter niet alleen diepgaand inzicht in jouw imago als werkgever, maar ook in dat van actuele concurrenten binnen én buiten jouw branche. Met ons Imago onderzoek weet je dus precies hoe populair jij als werkgever bent ten opzichte van jouw concurrenten.

We gaan echter nog een stapje verder dan een standaard Imago onderzoek. We laten je ook zien wat potentiële werknemers belangrijk vinden in zowel hun werk als hun werkgever en hoe zij zich oriënteren op een nieuwe baan. Dit doen wij binnen de drie belangrijkste doelgroepen voor jouw organisatie. Daarmee is ons onderzoek niet beperkt tot jouw imago, maar geeft het je inzichten in de drie belangrijkste doelgroepen voor jouw organisatie. Ons Imago onderzoek geeft je alle handvaten die je nodig hebt om te bouwen aan jouw werkgeversmerk.

Een sterk en realistisch werkgeversimago

Met ons Imago onderzoek ben je in staat te bouwen aan een sterk, maar vooral realistisch, werkgeversimago. Doordat ons Imago onderzoek je ook inzicht geeft in wat jouw focusdoelgroepen belangrijk vinden in hun werk en werkgever, kun je ons onderzoek ook gebruiken om jouw werkgeversmerk naadloos aan te laten sluiten op jouw doelgroep(en). Dit zal resulteren in de werving van meer, maar vooral kwalitatief betere kandidaten.

Met ons Imago onderzoek verbeter je jouw imago en daarmee de kwaliteit van jouw hires!

Wil je meer weten over ons Imago onderzoek? Neem contact op met Femke Eeltink via 06 12676014 of stuur een mail naar femke@brandchart.nl.

 

Word binnen 30 minuten meegenomen door het Imago onderzoek

Tijdens een online demo word je in maximaal 30 minuten, vanuit je eigen stoel, door een van onze consultants meegenomen door ons Imago onderzoek. We laten je zien hoe het onderzoek kan helpen bij jouw specifieke vraagstuk.

factsheet-imago-onderzoek
Alle informatie op een A4