15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

Brandchart Incompany Trainingen

Samen met jouw team nieuwe kennis en vaardigheden opdoen

Incompany trainingen zijn een van de meest effectieve trainingen die je kunt volgen. 

Samen met jouw collega’s krijg je trainingen die precies zijn afgestemd op jouw context (relevante arbeidsmarkt, type organisatie en recruitment proces) zodat je de stof makkelijk eigen kunt maken en toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Daarnaast zorgt samen trainen er ook voor dat jullie de gezamenlijke visie op recruitment(marketing) en employerbranding als team verder ontwikkelen.

De Brandchart Academy heeft al 15 jaar ervaring met het geven van incompany trainingsprogramma’s voor recruitment(marketing) en employerbranding teams. Zo trainden wij al een groot deel van de recruitment en employerbranding teams in Nederland (o.a. Rabobank, DHL, Transavia, KPMG, Jumbo, Rijksoverheid etc.). In de afgelopen 15 jaar hebben we ook een zeer effectieve methode gevonden om voor teams het maximale rendement uit onze incompany trainingen te halen.

Onze methode

Brandchart ontwikkelde op basis van tientallen incompany trajecten een eigen methode om ervoor te zorgen dat deelnemers aan onze incompany programma’s hier het maximale rendement uit halen. Onze incompany programma’s zijn dan ook geen ‘losse workshops’ maar een goed doordachte methode om deelnemers echt nieuwe kennis en vaardigheden bij te brengen. Onze incompany methode bestaat uit zes gestructureerde stappen.

Stap 1 Intake

In stap 1 doen we een intake met de opdrachtgever om samen de behoeften, leerdoelen en gewenste opzet van het programma te verkennen.

Stap 2 Conceptprogramma

Op basis van de intake maken we een concept opleidingsprogramma dat we met de opdrachtgever bespreken.

Stap 3 Deelnemer intakes

In stap 3 houden we intakes met alle deelnemers om niveua en behofte te peilen. Op basis van de intakes wordt het conceptprogramma. verder maatwerk gemaakt en daarmee definitief.

Stap 4 Uitrol opleidingsprogramma

In stap 4 rollen we het opleidingsprogramma uit en worden de trainingen daadwerkelijk gegeven door onze ervaren trainers. Al onze incompany programma’s worden ondersteunt door ons ‘state of the art’ online learning platform.

Stap 5 Evaluatie deelnemers

In stap 5 evalueren we aan het einde van het programma samen met de deelnemers hoe zij het programma hebben ervaren middels een online survey en daar waar gewenst via een live contact.

Stap 6 Evaluatie opdrachtgever

Drie maanden na het einde van het programma vindt er ook een evaluatie met de opdrachtgever plaats. Hierin wordt de feedback van de deelnemers besproken maar vooral ook welke effecten er in de praktijk zichtbaar zijn als gevolg van het opleidingsprogramma.

Onze trainingsonderwerpen

De Brandchart Academy beschikt over de meest complete, actuele en diepgaande trainingscontent op het gebied van recruitment(marketing) en employerbranding. Onderstaand een overzicht van de trainingsthema’s die wij aan kunnen bieden. Uiteraard passen wij onderstaande thema’s aan op basis van de specifieke leerbehoefte van de opdrachtgever.

Laden....

Brandchart online learning platform

Bij elke training van de Brandchart Academy kun je gebruik maken van ons geavanceerde Online Learning Platform. Op het online Learning Platform tref je de volgend zaken aan:

  • Online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten/challenges
  • Online toetsen
  • Community van medecursisten
  • Persoonlijke learning dashboard

Enthousiast geworden door onze trainingsthema's?

Deze organisaties volgden al succesvol onze incompanyprogramma's

0