Team programma's

Als recruitment(marketing) team samen leren

15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

Met de online Team Programma’s van de Recruitment Marketing Academy stel jij voor jouw team het ideale trainingsprogramma samen. Doordat we in Team Programma’s ook gebruik maken van online coaching zorgen we ervoor dat jouw team een relevante en persoonlijke leerervaring krijgt. Daarnaast trainen en coachen we online zodat teamleden ook op tijdstippen dat het hen uitkomt kunnen leren, wel zo handig met vaak drukke agenda’s. Met de Team Programma’s van de Recruitment Marketing Academy hebben we leren als team opnieuw uitgevonden, stapt jouw team ook in?

Soorten Team Programma's

Binnen de Recruitment Marketing Academy kennen we twee soorten Team Programma’s; gezamenlijke en individuele Team Programma’s.

Gezamenlijke Team Programma’s

Bij gezamenlijke Team Programma’s wordt er gekozen voor één of meerdere trainingsthema’s die alle teamleden gezamenlijk volgen. Voordeel hiervan is dat naast de leerervaring er ook een gezamenlijke visie op bepaalde recruitment(marketing) thema’s gevormd kan worden. Nadeel kan zijn dat niet iedereen in het team dezelfde leerbehoefte heeft en daarmee dus niet alle trainingen voor elk teamlid relevant zijn.

Individuele Team Programma’s

Bij individuele Team Programma’s kunnen individuele teamleden kiezen welke online trainingen zij graag willen volgen. Op deze manier kan elk teamlid de voor hem/haar relevante trainingen volgen. Uiteraard kunnen daarbij bepaalde trainingen ook door het hele team gevolgd worden.

Met een aanbod van meer dan 20 actuele en innovatieve trainingsthema’s heeft de Recruitment Marketing Academy altijd meerdere relevante trainingsthema’s voor jouw team. Daarnaast maken we naast online trainingen ook standaard gebruik van online coaching. Door online coaching toe te passen (zowel in teamverband als individueel) zorgen we ervoor dat Team Programma’s ook echt in de praktijk van het team geplaatst kunnen worden en er een optimale leerervaring ontstaat.

Brandchart online learning platform

Team Programma’s van de Recruitment Marketing Academy worden ondersteunt door ons geavanceerde online learning platform. Het online learning platform helpt het team om het maximale uit het online trainingsprogramma te halen door het aanbieden van :

  • Een online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten/challenges
  • Online toetsen
  • Community van medecursisten
  • Persoonlijke learning dashboard

Omdat elk Team Programma maatwerk is adviseren we je graag over de inhoud van het programma. We gaan graag met je in gesprek om de uitdagingen van het team te bespreken en daar een succesvol Team Programma voor op te zetten. Neem contact op met ons (via onderstaande button) voor een vrijblijvende eerste kennismaking en gesprek over de uitdagingen van het team.

Deze organisaties volgden al succesvol onze Team Programma's

0