Interviewcoach

Altijd het beste talent selecteren

dhl_rgb

“Ik ben erg onder de indruk van de onderzoeken van Brandchart. Door de kennis van de consultants, de leesbare rapporten en de pragmatische adviezen, kun je meteen aan de slag met de doelgroepinformatie.“

Mirjam Houthoff, Recruitment Marketing Specialist | Belastingdienst

Een haarscherp selectieprofiel

Interviewcoach helpt je met het definiëren van een haarscherp selectieprofiel. Je kiest onder andere de competenties, organisatiewaarden, kennis en vaardigheden. De opties waar je uit kan kiezen zijn speciaal voor jouw organisatie bepaald.

Meer dan 180 interviewvragen

Op basis van het gemaakte selectieprofiel genereert Interviewcoach een set interviewvragen die gekoppeld zijn aan onder andere de competenties en de organisatiewaarden uit het selectieprofiel. Op basis van deze (STAR gerichte) vragen kunnen gebruikers op voorhand oefenen of hebben zij een set aan vragen paraat tijdens het interview.

Online scorecards en dashboards

Je kunt meerdere interviewers uitnodigen om deel te nemen aan een selectieprocedure. Zij krijgen toegang tot een online scorecard die gekoppeld is aan het selectieprofiel. Deze is tijdens of na het interview gemakkelijk in te vullen. In het dashboard worden alle geïnterviewde kandidaten automatisch gerankt op basis van hun scores. Alle scorecards zijn direct toegankelijk zodat je de beste selectiebeslissing kan nemen. Zo helpt Interviewcoach je met het geven van onderbouwde feedback aan kandidaten die afgewezen moeten worden.

Online training

In Interviewcoach vind je online trainingen op alle drie de onderdelen van succesvol selecteren. De online trainingen maken het voor een vacaturehouder mogelijk om, op het moment dat zij daadwerkelijk een selectieprocedure in ingaan, hun selectievaardigheden nog eens op te frissen en zo het beste talent te selecteren.

Een haarscherp selectieprofiel

Een haarscherp selectieprofiel

Een scherp selectieprofiel met onze profielwizard.

Meer dan 180 interviewvragen

Meer dan 180 interviewvragen

Meer dan 180 interviewvragen gekoppeld aan de gekozen competenties en organisatiewaarden.

Online scorecards en dashboards

Online scorecards en dashboards

Online scorecards en ranking dashboards die je helpen bij het maken van de juiste selectiebeslissing.

Online selectietraining

Online selectietraining

Online trainingen op het gebied van selectie waar en wanneer je maar wil.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights

Volg de online demo geheel vrijblijvend - direct vanaf je eigen computer

Ontdek binnen 30 minuten hoe Inteviewcoach jou kan helpen met het maken van betere selectiebeslissingen!

0