Interviewcoach

Altijd het beste talent selecteren

De meest belangrijke keuze die je als organisatie kunt maken is de keuze voor een nieuwe medewerker. Maak je de verkeerde keuze? Dan doet dit afbreuk aan het succes van jouw organisatie. Maak je echter de juiste keuze? Dan zorg je ervoor dat jouw organisatie nog succesvoller gaat worden middels nieuw toptalent.

Interviewcoach helpt organisaties met het maken van de beste selectiekeuzes. Het platform is gebaseerd op onze zelfontwikkelde en succesvol toegepast 3×6 methode die de basis vormt voor succesvol selecteren. Interviewcoach neemt je op intuïtieve wijze mee in de drie stappen die de basis vormen voor succesvol selecteren: een selectieprofiel samenstellen, interviewen en de selectiebeslissing nemen. Ook biedt de tool je een aantal online trainingen op het gebied van selectie.

Een haarscherp selectieprofiel

Een haarscherp selectieprofiel

Een scherp selectieprofiel met onze profielwizard.
Meer dan 180 interviewvragen

Meer dan 180 interviewvragen

Meer dan 180 interviewvragen gekoppeld aan de gekozen competenties en organisatiewaarden.
Online scorecard en dashboards

Online scorecard en dashboards

Online scorecards en ranking dashboards die je helpen bij het maken van de juiste selectiebeslissing.
Online selectietraining

Online selectietraining

Online trainingen op het gebied van selectie waar en wanneer je maar wil.

Bekijk hieronder de krachtige toepassingen van Interviewcoach

Een haarscherp selectieprofiel

Interviewcoach helpt je met het definiëren van een haarscherp selectieprofiel. Je kiest onder andere de competenties, organisatiewaarden, kennis en vaardigheden. De opties waar je uit kan kiezen zijn speciaal voor jouw organisatie bepaald.

Meer dan 180 interviewvragen

Op basis van het gemaakte selectieprofiel genereert Interviewcoach een set interviewvragen die gekoppeld zijn aan onder andere de competenties en de organisatiewaarden uit het selectieprofiel. Op basis van deze (STAR gerichte) vragen kunnen gebruikers op voorhand oefenen of hebben zij een set aan vragen paraat tijdens het interview.

Online scorecards en dashboards

Je kunt meerdere interviewers uitnodigen om deel te nemen aan een selectieprocedure. Zij krijgen toegang tot een online scorecard die gekoppeld is aan het selectieprofiel. Deze is tijdens of na het interview gemakkelijk in te vullen. In het dashboard worden alle geïnterviewde kandidaten automatisch gerankt op basis van hun scores. Alle scorecards zijn direct toegankelijk zodat je de beste selectiebeslissing kan nemen. Zo helpt Interviewcoach je met het geven van onderbouwde feedback aan kandidaten die afgewezen moeten worden

Online Training

In Interviewcoach vind je online trainingen op alle drie de onderdelen van succesvol selecteren. De online trainingen maken het voor een vacaturehouder mogelijk om, op het moment dat zij daadwerkelijk een selectieprocedure in ingaan, hun selectievaardigheden nog eens op te frissen en zo het beste talent te selecteren.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe Interviewcoach jou kan helpen met het maken van betere selectiebeslissingen? Vraag, geheel vrijblijvend, een online demo aan die je volgt vanachter jouw eigen computer. In deze demo laten we jou binnen dertig minuten zien hoe Interviewcoach de kwaliteit van jouw hires verhoogt.