Webinarreeks Jobmarketing

Webinarreeks Jobmarketing

Powered by Sidekick

Februari en maart staan bij Brandchart in het teken van Jobmarketing. Daarom organiseren wij  vier dinsdagen om 13:30 uur een webinar. Elke keer met een ander thema. Van het uitkiezen van USP’s en het schrijven van vacatureteksten tot het bepalen van de ideale wervingsmix en e-mailmarketing voor recruiters. Het komt allemaal aan bod. Je kunt je inschrijven voor alle vier de webinars, maar natuurlijk ook voor een losse. Zo werf jij in 2019 nog efficiënter!

5 februari: E-mailmarketing voor recruiters (geweest)

E-mail is één van de meeste effectieve middelen bij het werven van kandidaten. Tijdens de eerste webinar leer je allerlei tips & tricks over e-mailmarketing voor recruiters. Leer hoe je de perfecte onderwerpregel samenstelt en hoe je aantrekkelijke content schrijft, maar ook wanneer je het best kunt mailen en hoe vaak je dit het best kunt doen. Na deze webinar weet jij hoe je e-mail in kunt zetten als een succesvol wervingsinstrument!

12 februari: Werken met USP’s in vacatures (geweest)

Je wilt zo snel mogelijk kandidaten genereren. Dit valt of staat met een goede propositie in je vacaturetekst,maar je hebt te weinig tijd om hier research naar te doen. Tijdens deze webinar leer je hoe je snel de Unique Selling Points als hart van jouw vacaturetekst kunt bepalen. Je leert hoe je bepaalt wat jouw doelgroep belangrijk vindt in een baan en hoe je hier invulling aan kunt geven en naar hoe je hier invulling aan kunt geven. Vervolgens kijken we hoe jouw concurrenten hierover communiceren. Na deze webinar weet je hoe de juiste propositie in jouw vacaturetekst kan zorgen voor meer en betere kandidaten in minder tijd!

5 maart: De ideale vacaturetekst

De manier waarop jij jouw vacaturetekst opstelt, heeft een grote impact over hoeveel kandidaten gaan reageren en op de kwaliteit van deze kandidaten. Door niet alleen op de inhoud te focussen, maar ook op de vorm, ben jij in staat succesvoller te werven.  Tijdens deze webinar krijg je van ons diverse tips & tricks die jou in staat stellen om direct jouw vacaturetekst te verbeteren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan tone of voice,  lengte van de tekst, SEO en kandidaat gerichte opbouw. Na deze webinar ben jij in staat om sneller en betere vacatureteksten te schrijven.

12 maart: De ideale wervingsmix

Je weet welke kandidaten je moet gaan werven, maar je moet gaan bepalen via welke kanalen je dat gaat doen Kies je de verkeerde kanalen, dan bereik je niet de juiste kandidaten én verspil je ook jouw wervingsbudget. Tijdens deze webinar leer je hoe je via een succesvolle methode kunt bepalen welke wervingskanalen je in kunt zetten. Zo leer je hoe je combinaties kunt maken tussen bijvoorbeeld online posting, referral, search en events. Na deze webinar haal jij meer uit jouw wervingsbudget en jouw tijd als recruiter!

Inschrijven

Deze webinarreeks wordt gegeven door Sandor Snoeren. Sandor is al meer dan twintig jaar werkzaam in het recruitmentvak en heeft reeds een groot aantal organisatie en recruiters geholpen om het maximale uit het vak te halen.