Maatwerk

Het antwoord op al jouw vragen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie

Soms heb je als organisatie een specifieke vraag of behoefte op onderzoeksgebied. Hiervoor bieden wij maatwerkoplossingen. Wij combineren hierbij verschillende onderzoeksmethoden. Hierbij maken wij gebruik van ons eigen arbeidsmarktpanel. Ons arbeidsmarktpanel is het grootste arbeidsmarktpanel in Nederland. Door de unieke opzet van ons panel zijn wij in staat (hyper)getarget onderzoek uit te voeren. Zo vinden wij altijd het juiste antwoord op jouw onderzoeksvraag.

Je kunt bij ons terecht voor zowel kwantitatieve methoden, zoals surveying en deskresearch, als kwalitatieve methoden, zoals interviews en focusgroepsessies. Daarnaast combineren wij online en offline technieken. Door een combinatie van diverse methoden en technieken zijn onze maatwerkoplossingen altijd betrouwbaar en direct toepasbaar.

Onze maatwerkoplossingen

Heb je een specifieke vraag die niet beantwoord wordt door onze tools? Voor iedere tracker bieden wij ook maatwerkonderzoek aan. Of je nou een vraag hebt op het gebied van campus recruitment, jouw werkgeversimago, de candidate- of employee experience. Wij helpen je graag!

Doelgroeponderzoek

Als organisatie ben je vaak op zoek naar specifieke doelgroepen die de organisatie verder gaan helpen. Hoe beter je je doelgroep kent, hoe beter je in staat bent om het beste talent aan te trekken voor jouw organisatie.

Arbeidsmarktdata, -trends en -ontwikkelingen

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Je kunt alleen succesvol talent aantrekken als je inzicht hebt in wat er in de arbeidsmarkt gebeurt.

Communicatie- en propositie testen

Het ontwikkelen van proposities voor de arbeidsmarkt is een belangrijk onderdeel van recruitment marketing. Maar hoe weet je nu of je de juiste propositie hebt geformuleerd?!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met onze maatwerkoplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!