Masterclass Campus Plan 2019-2020

In minder tijd meer starters aantrekken

In minder tijd meer talentvolle starters aantrekken. Dat is het resultaat wanneer je met een doordacht Campus Plan gaat werken. Een Campus Plan zorgt ervoor dat je op een slimme manier de campus tijdens en college jaar kan gaan bewerken. Maar hoe zet je zo’n Campus Plan nu op zonder te verdrinken in een enorm plan dat toch grotendeels op de plank komt te liggen?

De Brandchart Academy organiseert op 3 juli de Masterclass Campus Plan schrijven. Een dag lang nemen we je mee in al onze best practices op het gebied van campus recruitment. We maken hierbij gebruik van ons interactieve Campus Plan template zodat je aan het einde van de dag het perfecte Campus plan hebt.

Trainer

sandor-member
Sandor Snoeren

Deze Masterclass wordt gegeven door Sandor Snoeren (Managing Director Brandchart). Sandor heeft meer dan tien jaar ervaring met Campus Recruitment en heeft middels veel onderzoek een diepgaand inzicht in de drijfveren en gedrag van studenten/starters.

Praktische informatie

3 juli

9:00 uur tot 17:00 uur.

Kingsfordweg 151 te Amsterdam

De kosten voor deze Masterclass bedragen 750 euro excl. BTW. Heb je een campusonderzoek afgenomen van Brandchart Research dan is deze Masterclass gratis.

Deze organisaties gingen jou voor