Brandchart Onderzoeken

Betrouwbare inzichten voor slimme arbeidsmarktstrategieën

Je ervaart al een tijdje steeds meer druk vanuit de organisatie om succesvoller te zijn op de arbeidsmarkt. Je mist echter de inzichten om succesvolle arbeidsmarktstrategieën te ontwikkelen en hiervoor draagvlak te krijgen binnen de organisatie. Met de betrouwbare en toepasbare onderzoeken van Brandchart krijg je de bouwstenen aangereikt om de arbeidsmarkt voor jouw organisatie maximaal in beweging te krijgen.

doelgroeponderzoek
DOELGROEPONDERZOEK

Wat vinden doelgroepen belangrijk in werk- en werkgeverschap en hoe oriënteren zij zich? Zonder deze inzichten is onmogelijk om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Met een doelgroeponderzoek krijg je diepgaande inzichten in jouw doelgroepen en daarmee succes op de arbeidsmarkt.

employerbrand-onderzoek
EMPLOYERBRAND ONDERZOEK

Je wil gaan werken aan het employerbrand van jouw organisatie. Probleem is echter dat je niet weet waar je moet beginnen. Met het employerbrandonderzoek krijg je alle bouwstenen maar ook alle inzichten voor het bouwen van een succesvol employerbrand.

ee
DIVERSITEIT EN INCLUSIE ONDERZOEK

Jouw organisatie hecht een groot belang aan diversiteit en inclusie (D&I). Je worstelt echter met het opzetten van een succesvolle D&I strategie. Met het D&I onderzoek krijg je alle interne en externe inzichten aangereikt voor een succesvolle D&I strategie.

benchmark-banner
ARBEIDSVOORWAARDENONDERZOEK

Je hebt het gevoel dat arbeidsvoorwaarden steeds vaker belemmeren bij het aantrekken/behouden van medewerkers. Je hebt geen beeld of dit daadwerkelijk zo is. Met arbeidsvoorwaardenonderzoek krijg je haarscherp inzicht in de  (interne)markt rondom arbeidsvoorwaarden.

imago-onderzoek
Imago Onderzoek

Hoe ziet de arbeidsmarkt jou als werkgever? Veel organisaties weten het antwoord op deze vraag niet. Het gevolg hiervan is dat het managen van het employerbrand van de organisatie vrijwel onmogelijk is. Met het  imago onderzoek krijg je grip op de arbeidsmarktpositie van jouw organisatie.

campus
Campus Onderzoek

Starterstalent is vaak de toekomst voor de organisatie. Vaak merk je echter dat het beste starterstalent al niet meer beschikbaar is tegen de tijd dat ze afstuderen. Met de inzichten uit het campusonderzoek weet je top starterstalent al aan je te binden voordat zij de arbeidsmarkt opkomen.

Deze organisaties gingen je voor

0