Brandchart Online Trainingsprogramma's

Succesvol online leren met onze innovatieve trainingsprogramma's

15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

Jij wil graag alles uit het recruitment(marketing)vak halen wat er in zit maar je merkt dat je soms nog wat kennis/vaardigheden tekort komt. Je wil graag meer kennis opdoen maar een drukke agenda  staat dit vaak in de weg. Daarnaast wil je heel gericht kennis opdoen op die onderwerpen die voor jou van belang zijn. De oplossing; de online trainingsprogramma’s van de Recruitment Marketing Academy. Met de vier online trainingsprogramma’s van de Recruitment Marketing Academy leer je waar en wanneer je wil de meest actuele en innovatieve kennis binnen het recruitment(marketing) en employer branding vak. Ben jij ook klaar voor een boost aan jouw kennis/vaardigheden start dan vandaag nog met één van onze programma’s!

Onze online trainingsprogramma's

RBP Programma

Met het online trainingsprogramma Recruitment Business Partner ontwikkel jij je verder naar een tactisch en strategisch niveau. Hierdoor ben je in staat meer invloed uit te oefenen binnen jouw organisatie en kun je recruitment (binnen jouw organisatie) naar een hoger niveau helpen. Start nu en word een echte Recruitment Business Partner!

Employer Branding Programma

Met het online trainingsprogramma Employer Branding nemen we je mee in de meest actuele en innovatieve employer branding technieken. We leren je hoe je, op basis van bewezen methoden, arbeidsmarktcommunicatie op een succesvolle manier in kunt zetten. Zo wordt jouw organisatie een magneet voor het beste talent!

Recruitment Programma

Leer tijdens ons online trainingsprogramma het recruitmentvak op een hoog niveau en geef jouw carrière een echte boost. Dit doen wij op basis van door onszelf ontwikkelde en succesvolle recruitmentmethoden en modellen. Deze theorie vullen we aan met actuele praktijkvoorbeelden en best practices uit onze eigen consultancy praktijk. Met onze recruitment opleiding maak jij als recruiter het verschil!

Recruitment Marketing Programma

Tijdens ons trainingsprogramma Recruitment Marketing ontwikkel jij je als recruitment (marketing) specialist tot een expert in het aantrekken van kandidaten voor jouw organisatie. Doordat je met slimme technieken en tactieken leert werken verhoog jij het aantal en de kwaliteit van kandidaten voor jouw vacatures. Werf meer, sneller en betere kandidaten voor jouw vacatures!

Geavanceerd Online Learning Platform

Bij elk trainingsprogramma van de Recruitment Marketing Academy kun je gebruik maken van ons geavanceerde Online Learning Platform. Ons geavanceerde online learning platform zorgt ervoor dat jij een rijke leerervaring krijgt. Middels diepgaande online tutorials krijg je de theorie aangereikt. Daarnaast zorgen de unieke challenges ervoor dat je met de theorie aan de slag kunt gaan en test je jouw kennisniveau met onze slimme online toetsen. Kortom alles om jou een unieke leerervaring te bieden. Het online learning platform bevat de volgende onderdelen:

  • Online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten/challenges
  • Online toetsen
  • Community van medecursisten
  • Persoonlijke learning dashboard

Bekijk ook het filmpje voor een korte impressie van het Online Learning platform.

Deze organisaties volgden al succesvol onze trainingsprogramma's

0