Over ons

We leren jou graag kennen, maar voordat dat zover is; leer hier onder wie zij zijn, wat wij doen en waarom wij dat zo graag doen!

Wie wij zijn

Brandchart is specialist in het verzamelen van alle inzichten die jij nodig hebt om het beste talent voor jouw organisatie aan te trekken en te behouden.

Wij streven ernaar om het volle potentieel van recruitment marketing en employer branding voor organisaties te ontsluiten en zo organisaties succesvoller te maken.

Al meer dan 10 jaar zetten wij ons in om zowel de 250+ grootste organisaties van Nederland en Europa, als de MKB organisaties van belangrijke en toepasbare inzichten en kennis te voorzien.

Wat wij doen

Wij zetten de nieuwe standaard voor de manier waarop organisaties hun recruitment marketing en employer branding strategieën vormgeven door technologie, data en inzichten centraal te stellen, dit continu verder te ontwikkelen en organisaties de tools en kennis te bieden om dit effectief in te zetten.

Geschiedenis

Vanaf 2016 zijn wij begonnen met het doen van arbeidsmarktonderzoek voor onderzoek en consultancy. Van Employer brand imago onderzoek en Doelgroeponderzoek zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het uitvoeren van zes verschillende onmisbare onderzoeken voor recruitment en employer branding.

Je zou Brandchart ook nog kunnen kennen van onze verschillende tools. Deze recruitment tools en employer branding tools zijn verder gegaan onder de naam Graspr.

Wij zijn Brandchart

Sandor Snoeren

Managing director

“Zonder inzicht(en) is een slimme arbeidsmarkt- en HR-strategie niet mogelijk! Mijn kennis delen op dit vlak geeft mij voldoening.”

0636198517 LinkedIn

Nils Szabó

Marketing

''De onderzoekende visie die hier binnen het team heerst drijft mij dagelijks bij het optimaliseren van mijn marketing efforts!''

0683893229 LinkedIn

Gino Ammerlaan

Accountmanager

''Mij drijft het om onze klanten inzicht te geven en strategisch op weg te helpen met maatwerk onderzoek en consultancy. Zodat onze klanten, op basis van data en kennis, succesvolle strategische keuzes kunnen maken op het gebied van Employer Branding en Recruitment Marketing.''

0620188943 LinkedIn

Jeroen Henriet

Accountmanager

''De diversiteit van onze producten geeft mij dagelijks een boost om onze klanten te helpen groeien.''

0610548162 LinkedIn

Bas Wierda

Customer Success Manager

''Tevreden klanten is de beste bedrijfsstrategie die er bestaat. Mijn persoonlijke missie is om samen met de wensen en doelen van de klant ons platform te blijven doorontwikkelen.''

06 396 994 00 LinkedIn

Chantal Verkuijlen

Senior Consultant Recruitment Marketing & Employer Branding

''Voor de Recruitment en Employer Branding specialisten van morgen zijn data en doelgroepinzichten onmisbaar.''

06 587 08 014 LinkedIn

Mirte Romeijn

Teamlead consultancy & projectmanagement

''Binnen Brandchart zorg ik dat ik de juiste collega's aanhaak om tot een goede oplossing te komen. Ook als wij met Brandchart niet de juiste oplossing bieden zal ik met je mee denken.''

06 814 33 595 LinkedIn

Stefan De Vries

Projectmanager en Consultant Employer Branding & Recruitment

“De omvang van het doen van onderzoek en daarbij alle factoren aan elkaar vast te knopen geeft voor mij uitdaging en voldoening om daarmee aan de klantverwachting te voldoen en te overtreffen.”

06 131 949 73 LinkedIn

Dit zeggen andere organisaties over ons

Kom bij ons werken!

Word jij onze nieuw parttime onderzoeksassistent in Haarlem?

Wie zijn wij We zijn een jong team in Haarlem en er hangt een gezellige werksfeer, dus je zult je…


Werk aan uitdagende employer marketing projecten als consultant

WIE ZIJN WIJ? Brandchart consultants hebben een leidende rol binnen het vakgebied employer marketing. Het is onze ambitie om organisaties…


Word jij onze nieuwe growth hacker?

Ga samen met een team vol jonge en enthousiaste medewerkers voor groei!


Wij bieden een uitdagende baan voor jou als account manager!

WIE ZIJN WIJ? Brandchart biedt unieke recruitment(marketing) en employer branding oplossingen voor organisaties. We doen dit middels diverse tools op…


We komen graag met je in contact.

Sandor Snoeren

Managing director