15

Jaar ervaring

4000+

Professionals gingen je voor

8.6

Gemiddelde beoordeling

In minder tijd meer plaatsingen realiseren

Excelleren in tijden van schaarste

Investeer in jezelf en maak het verschil!

Als werving en selectie adviseur weet je dat vacatures gemiddeld erg lang open kunnen staan. In een wereld waar vergrijzing op de arbeidsmarkt een steeds grotere rol begint te spelen is het van steeds groter belang dat de openstaande vacatures duurzaam worden vervult. Soms is het even goed om stil te staan en te kijken waar jij en je team staan, om vervolgens een goede investering in het kennisniveau te doen. Voordelen hiervan zijn:

  • Vacatures worden sneller vervult
  • Werf efficient het beste talent
  • Minimaliseer het effect van de vergrijzing
  • Beter managen van interne klanten
  • Minder afhankelijk worden van detacheerders, werving en selectiebureaus en media bureau uitzend bureaus

Maak een duurzame investering alleen of samen met jouw team met behulp van de ‘on demand’ E-learnings (plus coaching) van de Brandchart Academy.

Wij bieden 26 E-learnings aan, waaronder: Interviewvaardigheden, Search, Jobmarketing, Online posting, Vacaturetekst schrijven en andere trainingen die jou succesvol maken als werving en selectie adviseur.

Met de E-learnings van de Brandchart Academy leer je waar en wanneer je wil. Onze E-learnings zijn er op gemaakt om jou in korte tijd zo veel mogelijk relevante kennis/vaardigheden bij te brengen.

Wil jij ook sneller en met beter talent je openstaande vacatures vervullen? Boek dan nu een van onze E-learnings (plus coaching).

Boek hier nu jouw E-learnings

Laden....

Geavanceerd Online Learning Platform

Bij elke E-learning van de Brandchart Academy kun je gebruik maken van ons geavanceerde Online Learning Platform. Ons geavanceerde online learning platform zorgt ervoor dat jij een rijke leerervaring krijgt. Middels diepgaande online tutorials krijg je de theorie aangereikt. Daarnaast zorgen de unieke challenges ervoor dat je met de theorie aan de slag kunt gaan en test je jouw kennisniveau met onze slimme online toetsen. Kortom alles om jou een unieke leerervaring te bieden. Het online learning platform bevat de volgende onderdelen:

  • Online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten/challenges
  • Online toetsen
  • Community van medecursisten
  • Persoonlijke learning dashboard

Bekijk ook het filmpje voor een korte impressie van het Online Learning platform.

Enthousiast geworden over onze E-learnings?

Deze organisaties volgden al succesvol onze E-Learnings

0