Recruitment Marketing Tutorials

Leer werven als een marketeer

Recruitment wordt steeds meer marketing. Wil je als recruiter succesvol zijn in het aantrekken van voldoende gekwalificeerde kandidaten voor jouw vacatures, dan volstaat post-and-pray allang niet meer. Je zult steeds meer als een (recruitment)marketeer moeten denken. Om je hierin te ondersteunen biedt de Brandchart Academy een serie gratis tutorials op het gebied van recruitment marketing aan. Door het volgen van deze (gratis) tutorials ontwikkel jij je tot een succesvolle recruitment marketeer. Selecteer één of meerdere van de onderstaande tutorials en ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Tutorial Referral

Betrek succesvol collega’s en verhoog je wervingssucces met behulp van referral.

Tutorial Talentpooling

Dankzij talentpooling krijg je sneller en betere kandidaten op jouw vacature. Bekijk nu de tutorial en zet in 4 stappen talentpooling op voor jouw organisatie.

Tutorial Doelgroepsegmentatie

Het maken van een goede doelgroepsegmentatie is voor veel organisaties een complexe uitdaging. Om jou te ondersteunen maakte Brandchart de tutorial doelgroepsegmentatie.

Tutorial Recruitment Marketing

Wat is nou precies recruitment marketing? En hoe begin je met recruitment marketing? Sandor neemt je in deze korte tutorial mee wat het is en hoe je het opzet.

Tutorial Data driven recruitment

Start met data gedreven werken en werk effectief en efficient met data om recruitment een langdurige boost te geven.

Recruitment Marketing Tutorial Vacaturetekst schrijven

Een goede vacaturetekst schrijven die goed converteert aan de hand van een aantal belangrijke tips.

Dit vinden anderen ook interessant:

imago-tracker-header

Sidekick

Het recruitment marketing platform dat jouw in staat stelt om sneller, meer en betere kandidaten te werven voor openstaande vacatures.

doelgroeponderzoek-header

Doelgroep onderzoek

Krijg een diepgaand inzicht in doelgroepen. Een basis voorwaarde voor het effectief werven op de arbeidsmarkt.

header-employer-branding-opleiding

Overzichtpagina trainingen

Ontwikkel je tot een recruitment en/of employer branding specialist met behulp van ons brede aanbod aan trainingen binnen jouw vakgebied.

0