Vacaturetekstanalyse

Brandchart lanceert Workdriver-algoritme voor vacatureteksten.

Vacatureteksten zijn de achilleshiel van elke werving. Zonder goede vacaturetekst is elke wervingscampagne gedoemd om te mislukken. Een belangrijk zo niet het belangrijkste onderdeel van de vacaturetekst is dat deze doelgroepgericht geschreven is. Dat betekent dat deze aansluit bij die aspecten die de bedoelde doelgroep belangrijk vindt in werk- en werkgeverschap (zogenaamde ‘workdrivers’).

Brandchart lanceert een uniek algoritme dat vacatureteksten kan analyseren op het gebruik van workdrivers. Het algoritme bestaat uit ruim 2000 zogenaamde ‘signaalwoorden’ die herkennen of de juiste workdrivers in de vacaturetekst gebruikt zijn. Worden deze niet gesignaleerd dan worden ook tips gegeven hoe deze in de tekst opgenomen kunnen worden. Zo kan iedereen de perfecte doelgroepgerichte vacaturetekst schrijven!

Het workdriver algoritme is beschikbaar binnen het Sidekick platform van Brandchart. Sidekick is een uniek recruitment platform dat door recruiters wordt gebruikt om in minder tijd sneller, meer en betere kandidaten te werven. Interesse om Sidekick te ervaren door een online demo, klik dan hier.

Nieuws en updates

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

dit vind je misschien ook interessant:

home-tools

Tools

Onze tools geven je inzichten die je direct kunt toepassen op het verbeteren van jouw arbeidsmarktcommunicatie.

academy-home

brandchart academy

Of je nu start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij bieden altijd een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

Doelgroeponderzoek?

Door de combinatie van verschillende onderzoeksmethoden vinden wij het juiste antwoord op jouw onderzoeksvraag.

consultancy-header

Employer branding

Onze zeer gestructureerde en succesvolle methode om employer branding te managen als organisatie. Wij bieden je no-nonsense aanpak van employer branding.

0