Sidekick GO

Nooit meer zonder kandidaten voor jouw vacatures

Als recruiter wil je graag zo snel mogelijk, zoveel mogelijk top kandidaten voorstellen bij jouw vacaturehouder. Je weet dat dit alleen lukt met een doordachte wervingsaanpak. Probleem is echter dat het je vaak aan tijd en/of inzicht in de doelgroep ontbreekt om dit goed aan te pakken. Hoe los je dit op?

Het Sidekick platform is het ‘one stop shop’ recruitment marketing platform voor al jouw vacatures. Met vier krachtige tools wordt het invullen van jouw vacatures een stuk makkelijker. Of je nu beter jouw vacaturehouder kan managen met doelgroep inzichten, de beste vacaturetekst schrijft, collega’s mee laat werven of direct online kandidaten kan vinden Sidekick regelt het allemaal voor je.

Diepgaand inzicht in jouw doelgroep met Sidekick Intelligence

Elke succesvolle werving start met een diepgaand inzicht in jouw doelgroep. Aan de ene kant om jouw vacaturehouder te kunnen managen (hoe groot is de doelgroep?) Aan de andere kant om slimme wervingsstrategieën op te zetten (hoe oriënteert mijn doelgroep zich?). Alles wat jij wil weten van jouw doelgroep vindt je terug in Sidekick Intelligence!

De beste vacaturetekst met Sidekick Text

Jouw vacaturetekst is het middel in het aantrekken van de beste kandidaten maar het kost veel tijd en kennis om de optimale vacaturetekst te schrijven. Met behulp van Sidekick Text schrijf jij in no time de perfecte vacaturetekst voor jouw doelgroep. Op basis van meer dan 25 criteria optimaliseert Sidekick jouw vacaturetekst. Sidekick zorgt ervoor dat jouw vacaturetekst de juiste en beste sollicitanten aantrekt.

Collega’s succesvol mee laten werven met Sidekick Referral

Referral is een van de meest succesvolle wervingskanalen om jouw vacature mee in te vullen. Sidekick Referral is de ultieme tool om vacatures succesvol te laten delen door jouw collega’s. In 10 minuten zet jij een succesvolle referral campagne op en laat jij jouw collega’s jouw vacature makkelijk delen op hun social media kanalen, succes gegarandeerd!

Direct kandidaten online vinden met Sidekick Search

Als recruiter weet je dat searchen vaak goede kandidaten oplevert maar het kost veel tijd en ook expertise (boolean strings schrijven!). Sidekick Search zorgt ervoor dat jij geautomatiseerd kan zoeken naar geschikte kandidaten en dat je ze alleen nog maar zelf hoeft te benaderen. Dus wel de resultaten van search maar niet de inspanningen!

Hoe werkt Sidekick GO?

Sidekick GO gebruik je per vacature. Je hoeft dus niet een hele (jaar)licentie af te nemen om van alle tools gebruik te kunnen maken. Op basis van jouw behoefte koop je een aantal credits in en voor die credits kun je voor elke vacature alle vier de tools inzetten. Je betaalt dus alleen wanneer jij Sidekick GO echt nodig hebt. Investeer nu 600 euro per credit en geef jouw werving een boost en weet je verzekerd van het beste wervingsresultaat!

Kies met de slider jouw aantal credits en start direct met meer kandidaten werven!

credits
Lite
Plus
Professional
Enterprise

Prijs €450

prijs €500

prijs €550

Prijs op aanvraag

Sidekick intelligence

Sidekick text

Sidekick search

Sidekick referral

1 user

1:1 live onboarding sessie

Live support

Toegang tot onboarding tutorials

E-mail support

Sidekick intelligence

Sidekick text

Sidekick search

Sidekick referral

2 users

1:1 live onboarding sessie vanaf 3 credits

Live support

Toegang tot onboarding tutorials

E-mail support

Neem contact op met ons voor een passend aanbod.

Wat zeggen onze gebruikers

‘ Met Sidekick heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – NN groep

Deze organisaties werken al succesvol met Sidekick

0