Solutions

Brandchart is specialist in het verzamelen van alle inzichten die jij nodig hebt om het beste talent voor jouw organisatie aan te trekken en te behouden.

Onderbouwde keuzes maak je met betrouwbaar en toepasbaar Onderzoek 

Met Brandchart onderzoek (zoals imago- of doelgroeponderzoek) geven wij jou de inzichten waarmee je onderbouwde strategische recruitment marketing en employer branding keuzes maakt. Hiermee overtuig je niet alleen de arbeidsmarkt, maar ook jouw eigen organisatie.

Grip op de gehele candidate journey met Graspr

Beheer employer branding, jobmarketing en candidate experience vanuit één platform om zo sneller, meer en beter talent aan te trekken en te behouden.

Online Academy die jou verder helpt groeien

Met de Brandchart Online Academy vergroot je je kennis van recruitment (marketing) en employer branding. In je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt en toegespitst op wat jij nodig hebt. Kies de online opleiding, training en coaching die bij jou past en ontwikkel je tot de kennispartner voor jouw organisatie.

Geen employer marketing uitdaging te groot voor ons Strategie team

Onze consultants werken nauw met jou samen en begeleiden je naar een succesvolle employer marketing strategie. We helpen je om kennis op de juiste manier in te zetten, zodat je zeker weet dat je recruitment marketing en employer branding strategieën succesvol zijn.