Graspr Intelligence

Heb je een vacature die je graag zo snel mogelijk met de beste kandidaat invult? Merk je dat je te weinig inzicht in de te werven doelgroep hebt om de vacature succesvol in de arbeidsmarkt te zetten?

Gebruik Graspr Intelligence en weet welke wervingskanalen en met welke boodschap je de doelgroep bereikt en in beweging brengt. Krijg alle inzichten in je te werven doelgroepen en vul jouw vacatures op tijd en met de beste kandidaten in.

Ben jij klaar om jouw werving data driven te maken?

icon

Voor meer en betere kandidaten

Door inzichten in wat de doelgroep belangrijk vindt kun je hier beter op inspelen

icon

Om te besparen op wervingskosten

Door inzicht in het oriëntatiegedrag koop je nooit meer de verkeerde kanalen in

icon

Om een betere gesprekspartner te worden

Door de inzet van inzichten versterk jij jouw positie naar de vacaturehouder

Leer de belangrijkste demografische kenmerken van de doelgroep kennen

Efficient inspelen op de samenstelling van de betreffende doelgroep en deze effectief bereiken? Maak gebruik van intelligence zoals de grootte van de doelgroep, regionale spreiding, leeftijdsopbouw, opleidingsniveau en gender verhouding.

Werkprofiel

Het werkprofiel geeft inzichten in wat de doelgroep belangrijk vindt op het gebied van werk. Brandchart hanteert een workdrivermodel waarin de belangrijkste drijfveren van de doelgroep zijn geclusterd in een top-5. Daarnaast krijg je inzicht in de salarisrange, de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden en de contractvormen.

Communicatie en mediaprofiel

Vacature websites en social media zijn veel gebruikte oriëntatiekanalen voor bijna elke doelgroep. Het mediaprofiel biedt je inzichten in welke vacaturesites, (niche)jobboards en welke sociale media de doelgroep gebruikt bij het oriënteren op een nieuwe baan. Met deze inzichten zet jij de juiste kanalen aan.

”Met het Graspr heb je als recruiter alle handige tools in een dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers.”

Danitscha Mahadew

Senior recruiter bij Nationale-Nederlanden

Tevreden samenwerkingen met

Weten hoe jij intelligence voor je kunt laten werken?

Jeroen Henriet

Accountmanager