Graspr Referral

Jouw organisatie heeft een referral programma maar je merkt dat er weinig medewerkers zijn die hier een bijdrage aan leveren. Je bent op zoek naar een manier om medewerkers actiever te betrekken bij het referral programma.

Met Graspr Referral komt jouw referral programma tot leven. Middels data gedreven, laagdrempelige campagnes zorg jij ervoor dat medewerkers actief vacatures en employer branding content delen.

Ben jij klaar voor een grotere bijdrage van referral in jouw werving en employer branding?

icon

Om 40% van je hires uit referral te halen

Referral is een bewezen succesvol wervingskanaal en lever tot wel 40% van je hires op

icon

Voor lagere mediakosten

Doordat medewerkers content delen via bepaalde kanalen hoef je deze niet in te kopen

Om jouw referral programma tot leven te brengen

Op laagdrempelige wijze kun jij via Graspr referral jouw referral programma blijven activeren

Werven via collega’s

Referral (oftewel werven via collega’s) is met voorsprong het meest effectieve wervingskanaal dat je als organisatie kunt inzetten. De kwaliteit van kandidaten is bovengemiddeld hoog, kandidaten solliciteren snel en de kosten zijn laag. Graspr Referral helpt collega’s om binnen één klik een vacature te delen.

Employee advocacy

De meest effectieve en efficiënte manier om jouw employer brand in de arbeidsmarkt bekend te maken is via de eigen medewerkers. Jouw eigen medewerkers zijn namelijk het meest geloofwaardig. Daarnaast bespaar je aanzienlijk op media kosten voor employer branding. Graspr Referral zorgt ervoor dat jouw collega’s met één klik employer brand content delen binnen hun sociale netwerken.

Data driven

Veel organisaties worstelen met het succesvol opzetten van referral en employee advocacy. Graspr Referral ondersteunt organisaties met een gerichte data gedreven aanpak. Op het platform gebruiken we doelgroep intelligence en analytics om referral campagnes maximaal succesvol te maken.

”Met het Graspr heb je als recruiter alle handige tools in een dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers.”

Danitscha Mahadew

Senior recruiter bij Nationale-Nederlanden

Benieuwd hoe jij referral tot leven kunt brengen?

Jeroen Henriet

Accountmanager

Succesvolle samenwerkingen met