Graspr Text

Je hebt net een vacature-intake gedaan en bent klaar om de vacaturetekst te schrijven. Je mist alleen tijd en/of inspiratie om een goede vacaturetekst te schrijven. Je bent je er echter wel bewust van dat een goede vacaturetekst zorgt voor meer kandidaten.

Met Graspr Text schrijf je in korte tijd de perfecte vacaturetekst. Graspr Text analyseert jouw vacaturetekst en geeft direct verbeter tips (op basis van meer dan 25 aspecten) voor de perfecte vacaturetekst.

Ben jij klaar om van al jouw vacatureteksten een magneet voor kandidaten te maken?

icon

Voor meer en sneller kandidaten op jouw vacature

Schrijf altijd de perfecte vacaturetekst met gebruik van ons slimme algoritme

icon

Om vacaturehouders te adviseren

Om een adviseur te zijn naar je vacaturehouders op het gebied van vacatureteksten schrijven

icon

Bespaar kosten op uitbesteden vacaturetekst schrijven

Zodat je geen externe hulp meer nodig hebt bij het schrijven van perfecte vacatureteksten

Top-5 workdrivers

Brandchart ontwikkelde een uitgebreid workdrivermodel die in kaart brengt wat de drijfveren voor de doelgroep zijn. Krijg inzicht in de workdrivers van de door jou gekozen doelgroep. Gebruik deze inzichten in de vacaturetekst om de doelgroep aan te spreken. De tool biedt je handvatten in de vorm van voorbeelden hoe je de workdrivers vertaalt.

Ons uitgebreide algoritme

Deze gebruiksvriendelijke tool bestaat uit een tekstveld waarin je je vacaturetekst opstelt (of kopiëren-plakken). Het uitgebreide algoritme analyseert de tekst en biedt verbeterpunten en tips. De signaalwoorden worden gearceerd in de tekst als de tool denkt dat hier ruimte voor verbetering is. Denk hierbij aan passief taalgebruik, mannelijke en vrouwelijke woorden, taalfouten, cliché woorden en leeftijdsdiscriminatie.

Scoremodel

Uit de berekeningen van het algoritme komt een score. Onder deze score staan de verbeterpunten geformuleerd die voortkomen uit de analyse. Als je met je muis op het verbeterpunt staat komt er een bruikbare tip of trick tevoorschijn. Wanneer je stapsgewijs met deze verbeterpunten aan het werk gaat loopt de score op. Zo werk je toe naar een ultieme vacaturetekst!

Graspr Text dwingt me tot beknopte en heldere vacatureteksten. Ik weet doelgroepen beter te bereiken, dat merken we in de respons. Die is groter, maar vooral kwalitatief hoger.”

Iwan Westdijk

Corporate recruiter bij Gemeente Katwijk

Tevreden samenwerkingen met

Wil jij weten hoe je Text voor je kunt laten werken?

Jeroen Henriet

Accountmanager