icon

Brandchart online academy is onbeperkt leren

Met de Brandchart Online Academy vergroot jij je kennis van recruitment (marketing) en employer branding. Een jaar lang toegang tot 20 hoogwaardige trainingen voor een vast bedrag. In je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Zo ontwikkel jij je tot een echte vak professional.

icon

All-you-can-train

Blijf je ontwikkelen tot je helemaal bent uitgeleerd met onze 20 hoogwaardige trainingen.

Compleet en actueel

Met onze online trainingen ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

icon

Leren met vrijheid

Met ons online learning platform kun je leren waar en wanneer je wil.

Bekijk ons trainingsaanbod

Ons trainingsaanbod beslaat het gehele vakgebied, van recruitment (marketing) tot employer branding. Daarnaast bieden we verschillende niveaus aan, van operationeel tot aan strategisch. Je kunt je daardoor blijven ontwikkelen met onze trainingen.

Klik op de onderstaande trainingen om de inhoud te bekijkenInnovatief online learning platform

Bij elke training van de Brandchart academy maak je gebruik van ons geavanceerde online learning platform. Op het online learning platform tref je de volgende zaken aan:

  • Online tutorial van de training
  • Diverse opdrachten en challenges
  • Online toetsen
  • Een community van medecursisten
  • Persoonlijk learning dashboard

Kennis certificering systeem

Bij het succesvol afronden van een online training ontvang je de daarbij behorende badge. Deze badge is het teken dat jij het getrainde kennis en/of vaardigheid op het hoogste niveau beheerst. De badge is gekoppeld aan ons register waardoor deze altijd verifieerbaar is. De online badge kun je op jouw LinkedIn profiel plaatsen.


All-you-can-train

Het all-you-can-train principe van de online academy van Brandchart laat jou alle trainingen volgen voor een vast bedrag per jaar. Voor maar 950 euro per jaar (excl. btw) krijg je toegang tot alle bovenstaande trainingen.

Klaar om je kennis te boosten?

Sandor Snoeren

Managing director

Deze organisaties gebruiken de online academy al

Ik wilde mijn kennis binnen employer branding verbreden, op theoretisch maar ook praktisch vlak: zodat ik er ook meteen mee aan de slag kon. Bij Brandchart was ik aan het juiste adres. De trainingen van Brandchart zijn toegankelijk en tegelijkertijd van hoog niveau.

Christel

Marketing + Conceptontwikkeling bij Sparkler & Makro Kerstpakketten

Wat betekent all-you-can-train?

Met ons ‘All-you-can-train’ concept heb jij waar en wanneer jij wil toegang tot alle 20 trainingen gedurende een jaar lang. Zo kun jij je gedurende het jaar geleidelijk aan blijven ontwikkelen.

Wat zijn de voordelen van online leren

Via ons online learning platform heb jij waar dan ook toegang tot alle trainingen. Bekijk de tutorials en maak de challenges en toetsen waar en wanneer jij wil. Of je nu op het strand ligt of aan de eettafel zit, niets staat jouw ontwikkeling meer in de weg!

Hoe lang krijg ik toegang tot de trainingen?

Je krijgt een jaar lang toegang tot alle 20 trainingen. Genoeg tijd en genoeg leerstof om je een jaar lang te ontwikkelen.