Beloningsonderzoek

Je krijgt steeds vaker te horen dat de arbeidsvoorwaarden van jouw organisatie niet competitief genoeg zijn. Hierdoor kun je niet het juiste talent aantrekken en behouden. Je weet echter niet zeker of dit zo is en bent op zoek naar betrouwbare data hierover.

Met het beloningsonderzoek krijg je alle inzichten in de beloning van belangrijke doelgroepen en in hoe belangrijk en aantrekkelijk bepaalde arbeidsvoorwaarden zijn.

Ben jij ook klaar om jouw beloningsstrategie data gedreven te maken?

icon

Sta sterker met salaris onderhandelingen

Verlies geen kandidaten of medewerkers door onbekendheid met de arbeidsvoorwaarden.

icon

Benchmark je salarishuis

Baseer het herbeoordelen van het salarishuis op basis van betrouwbare data.

icon

Houd aansluiting bij de concurrentie

Voer een competitieve beloningsstrategie ten opzichte van concurrenten.

Benchmark

We geven een overzicht van de primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden die op de arbeidsmarkt worden aangeboden.

Belangrijkheid en aantrekkelijkheid

Hoe belangrijk zijn specifieke arbeidsvoorwaarden voor de externe doelgroep en voor de eigen medewerkers? Krijg hiervan een duidelijk en praktisch toepasbaar overzicht.
Hoe aantrekkelijk worden diverse arbeidsvoorwaarden van de organisatie bevonden door de eigen medewerkers? Optimaliseer op deze data je beloning strategie.

Welke arbeidsvoorwaarden mist de doelgroep?

Krijg inzicht in arbeidsvoorwaarden die voor de doelgroep van groot belang zijn maar die jullie nog niet aanbieden. Speel hierop in door op basis van deze data aantrekkelijkere arbeidsvoorwaarden aan te bieden die passen bij een specifieke doelgroep.

Tevreden samenwerkingen met

Benieuwd hoe beloningsonderzoek jouw organisatie laat groeien?

Gino Ammerlaan

Accountmanager