Campus onderzoek

Nergens kun je als organisatie meer invloed uitoefenen dan bij ‘de poort’ naar de arbeidsmarkt: de campus. Maar hoe bouw je een succesvolle campus strategie zonder dat je naar tientallen borrels, bijeenkomsten en sollicitatietrainingen hoeft te gaan?

Met het campus onderzoek van Brandchart krijg je alle inzichten om een moderne, effectieve en efficiënte campus strategie te bouwen.

Ben jij klaar om campus recruitment binnen jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen?

icon

Voor een efficiente campusstrategie

Dankzij slimme inzichten beter de startersdoelgroep bereiken

icon

Voor managen van interne verwachtingen

Dankzij demografische inzichten interne stakeholders managen

icon

Voor het beste starterstalent

Een nieuwe kijk op uitdagingen dankzij het beste starterstalent

Inzichten in imago

Inzichten in de percentages van het onderzochte deel van de campus die bekend zijn met, en de voorkeur geven voor, jou als werkgever. Weet met welke positieve en negatieve kenmerken de campus jou als werkgever associeert.

Inzichten in startersdoelgroepen

Inzichten in instroom- en uitstroomcijfers, gemiddelde studieduur, man/vrouw verhoudingen en verhuisbereidheid. Bepaal met welke boodschap je studenten benadert. Krijg inzichten in wanneer de doelgroep het meest openstaat voor de vervolgstappen na de studie en via welke kanalen je ze het best bereikt.

Analyse en advies

Op basis van een uitgebreide analyse van het campusonderzoek wordt er aangegeven hoe jij het beste starterstalent aantrekt en behoudt.

Tevreden samenwerkingen met

Benieuwd hoe campus onderzoek jouw organisatie laat groeien?

Gino Ammerlaan

Accountmanager