Campus onderzoek

Nergens kun je als organisatie meer invloed uitoefenen dan bij ‘de poort’ naar de arbeidsmarkt: de campus. Maar hoe bouw je een succesvolle campus strategie zonder dat je naar tientallen borrels, bijeenkomsten en sollicitatietrainingen hoeft te gaan?

Met het campus onderzoek van Brandchart krijg je alle inzichten om een moderne, effectieve en efficiënte campus strategie te bouwen.

Ben jij klaar om campus recruitment binnen jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen?

Dankzij Brandchart hebben we veel input gekregen in wat deze doelgroep beweegt en op welke kanalen zij zich bevinden. We kunnen nu weer verder met een gerichte branding en arbeidsmarktcommunicatiestrategie, waarin we heel gericht aan deze groep laten zien wat de meerwaarde is van werken bij Gooise Meren!”

Elisa van Rooij

Corporate Recruiter

icon

Voor een efficiënte campusstrategie

Door het campus onderzoek weet jij wat de campus doelgroep belangrijk vindt in een startersfunctie.

icon

Welke boodschap communiceer jij naar de campus doelgroep?

Weet welke boodschap de doelgroep belangrijk vindt.

icon

Communiceer precies op de juiste manier

Krijg haarscherp inzicht hoe je het beste met de campus doelgroep moet communiceren.

Demografisch profiel

Alle inzichten over de samenstelling van de campus doelgroep zoals doelgroep grootte, man/vrouw verhouding, opleidingsachtergrond, regionale spreiding en meer.

Media en communicatieprofiel

Compleet inzicht in het mediagedrag van een campus doelgroep zoals het oriëntatiegedrag, social media gebruik, algemeen mediagedrag en voorkeuren voor vaksites en vakevents. Daarnaast krijg je ook inzicht in de communicatie voorkeuren van de campus doelgroep zoals de tone of voice, karaktereigenschappen en soorten communicatiemiddelen (video vs. tekst).

Werk- en concurrentieprofiel

Compleet inzicht in wat de campus doelgroep belangrijk vindt in werk en werkgeverschap maar ook reisbereidheid, verhouding passief/actief op zoek naar een baan en werkfrustraties. Daarnaast krijg je ook inzicht in wie de belangrijkste arbeidsmarktconcurrenten zijn en op welke wijze zij zich profileren op de campus zoals bijvoorbeeld inzicht in welke USP’s de concurrentie gebruikt.

Tevreden samenwerkingen met

Benieuwd hoe campus onderzoek jouw organisatie laat groeien?

Gino Ammerlaan

Accountmanager