Doelgroep onderzoek

Het werven van belangrijke doelgroepen is altijd uitdagend. Je wil vacatures niet te lang open laten staan en bent op zoek naar hoe je hier grip op krijgt.

Met doelgroep onderzoek maken we doelgroepen volledig transparant. Ontwikkel slimme wervingsstrategieën en vul vacatures sneller en met betere kandidaten in.

Ben jij klaar om werving inzicht gedreven aan te pakken?

icon

Voor de beste werkgeversboodschap

Ken jouw doelgroep van binnen en van buiten dankzij diepgaande inzichten in de voorkeuren van de doelgroep

icon

Voor een hoger bereik

Op basis van mediagedrag weet jij het grootste deel van de doelgroep te bereiken

icon

Voor lagere mediakosten

Zet alleen effectieve mediakanalen in zodat je geen onnodige kosten maakt

Demografisch profiel

Alle inzichten over de samenstelling van de doelgroep; grootte doelgroep, man/vrouw verhouding, opleidingsachtergrond, regionale spreiding.

Media en communicatieprofiel

Compleet inzicht in het mediagedrag van een doelgroep zoals oriëntatiegedrag, social mediagedrag, algemeen mediagedrag, vaksites en vakevents. Inzicht in diverse communicatievoorkeuren van de doelgroep zoals tone of voice, persoonlijkheid en soorten communicatiemiddelen zoals video of tekst.

Werkprofiel

Compleet inzicht in wat de doelgroep belangrijk vindt in werk en werkgeverschap maar ook reisbereidheid, verhouding passief/actief en werkfrustraties.

Concurrentieprofiel

Inzicht in wie de belangrijkste arbeidsmarktconcurrenten zijn en op welke wijze zij zich profileren op de arbeidsmarkt (welke USP’s gebruiken ze?).

De hoogste standaarden voor onderzoek

De kwaliteit van ons onderzoek staat bij ons op nummer één. Met alles wat wij doen nemen we de betrouwbaarheid en validiteit van onze data in acht. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat wij doen. Zo leveren wij zowel toepasbare als betrouwbare data.

Alle inzichten zijn voorzien van een maatwerkadvies specifiek voor de opdrachtgever.

Op basis van een kritische intake weet Brandchart een kwalitatief én relevant onderzoek op te tuigen dat rekening houdt met de context van onze organisatie.”

Sophie Grandia

Adviseur Arbeidsmarkt Marketing bij Achmea

Benieuwd hoe doelgroep onderzoek jouw organisatie laat groeien?

Gino Ammerlaan

Accountmanager

Tevreden samenwerkingen met