Employer marketing implementatie

Als organisatie merk je dat je steeds lastiger vacatures invult. Je voelt dat je meer, maar vooral structureler, zaken moet aanpakken om succesvol te zijn. Het ontbreekt je echter aan de tijd om bijv. referral structureel neer te zetten of doelgroepmarketing te verbeteren.

Met een implementatie consultant van Brandchart zorg je ervoor dat je employer marketing processen snel en succesvol inricht waardoor recruitment meer resultaat oplevert.

De start

Een implementatietraject start altijd met een intake. Binnen deze intake definiëren we haarscherp wat er moet gebeuren en wat de op te leveren resultaten zijn. Op basis van de te behalen resultaten bepalen we samen hoeveel tijd er nodig is om deze te behalen.

Het proces

Een consultant van Brandchart neemt verantwoordelijkheid voor de implementatie. Dit betekent dat de consultant gebruik maakt van alle best practices, data, tools en templates die Brandchart de afgelopen 20 jaar verzamelde/ontwikkelde. Daarnaast is de Brandchart consultant verantwoordelijk voor efficiënt projectmanagement en communicatie richting stakeholders.

Het resultaat

Het resultaat bestaat uit het behalen van de doelen die gesteld zijn tijdens de intake. We maken deze doelen meetbaar om hier duidelijk op te sturen. Aan het einde van de implementatieperiode krijgt de opdrachtgever een korte rapportage met betrekking tot de behaalde doelen.

Tevreden samenwerkingen met

Klaar voor de boost die jouw organisatie verdient?

Gino Ammerlaan

Accountmanager