Recruitment marketing consultancy

Als organisatie voel je dat vacatures invullen niet zo makkelijk meer gaat. Je wilt zaken slimmer aanpakken.

Met recruitment marketing consultancy van Brandchart haal je hiermee de juiste partner in huis. Of het nu gaat om het goed inrichten van je werken bij site, vacatureteksten op orde krijgen, meer met analytics doen of referral beter laten lopen; wij zorgen dat het allemaal werkt!

Brandchart is geen mediapartij of creatief bureau, maar wel een partner voor alle andere recruitment marketing zaken.

De start

Een recruitment marketingtraject start altijd met een kick off. Binnen deze kick-off definiëren we haarscherp wat er moet gebeuren en wat de op te leveren (recruitment marketing)resultaten moeten zijn. Op basis van de te behalen resultaten, bepalen we samen hoe we zaken gaan aanpakken om tot het gewenste resultaat te komen.

Het proces

Een recruitment marketing consultant van Brandchart gaat planmatig aan de slag om diverse recruitment marketing processen en methoden te optimaliseren en/of op te zetten. Hij of zij maakt daarbij gebruik van Brandchart data/inzichten, tools en praktijkervaring. Volledig transparant en ook gericht op het borgen van hetgeen dat wordt opgezet.

Het resultaat

Het resultaat bestaat uit het behalen van de doelen die gesteld zijn tijdens de kick-off. We maken deze doelen meetbaar om hier duidelijk op te sturen. Tussentijds en aan het einde van het consultancy traject krijgt de opdrachtgever een rapportage met betrekking tot de behaalde (recruitment marketing) doelen.

Tevreden samenwerkingen met

Klaar voor de boost die jouw organisatie verdient?

Gino Ammerlaan

Accountmanager