Recruitment marketing consultancy

Als organisatie voel je dat vacatures invullen niet zo makkelijk meer gaat. Je voelt dat je zaken slimmer aan wil pakken. Met recruitment marketing consultancy van Brandchart haal je hiermee de juiste partner in huis. Of het nu gaat om het goed inrichten van je werken bij site, vacatureteksten op orde krijgen, meer met analytics doen of referral beter laten lopen; wij zorgen dat het allemaal werkt! Nee, we zijn geen mediapartij of creatief bureau maar wel partner voor alle andere recruitmentmarketingzaken!

De start

Een recruitmentmarketingtraject start altijd met een kick off. Binnen deze kick off definiëren we haarscherp wat er moet gebeuren en wat de op te leveren (recruitmentmarketing)resultaten moeten zijn. Op basis van de te behalen resultaten bepalen we samen hoe we zaken gaan aanpakken om tot het gewenste resultaat te komen.

Het proces

Een recruitmentmarketing consultant van Brandchart gaat planmatig aan de slag om diverse recruitmentmarketingprocessen en methoden te optimaliseren en/of op te zetten. Hij maakt daarbij gebruik van Brandchart data/inzichten, tools en best practices. Volledig transparant en ook gericht op het borgen van de zaken die worden opgezet.

Het resultaat

Het resultaat bestaat uit het behalen van de doelen die gesteld zijn tijdens de kick off. We maken deze doelen meetbaar om hier duidelijk op te sturen. Tussentijds en aan het einde van de consultancyperiode krijgt de opdrachtgever een rapportage met betrekking tot de behaalde (recruitmentmarketing)doelen.

Tevreden samenwerkingen met

Klaar voor de boost die jouw organisatie verdient?

Gino Ammerlaan

Accountmanager