Employer branding consultancy

Als organisatie wil je graag de meest sterke positie op de arbeidsmarkt hebben. Je realiseert je dat een krachtig employerbrand hierbij gaat helpen. Met employerbranding consultancy helpt Brandchart organisaties bij het neerzetten van o.a. een sterk EVP, doelgroepproposities, communicatieplannen, candidate experience en referral strategieën etc. Onze trajecten leveren altijd concrete oplossingen voor de employerbrand uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Voor een ijzersterk employerbrand

Via onze succesvolle methoden bouwen we samen een ijzersterk employerbrand

Om in minder tijd het beste resultaat te behalen

Middels onze ervaring zijn we in staat om employerbranding in korte tijd samen neer te zetten.

Om opgedane kennis te borgen

Wij zorgen ervoor dat kennis over employerbranding geborgd wordt binnen jouw organisatie

De start

Bij de start van een employerbrandingtraject bepalen we samen precies (EVP, doelgroeppropositie etc.)waarin we een opdrachtgever gaan ondersteunen. We bepalen ook samen wat de uitkomsten van het employerbrandingtraject moeten zijn om het als succesvol te beschouwen.

Het proces

Een strategie bouwen wij niet vóór onze opdrachtgevers, maar met onze opdrachtgevers. Wij brengen op een efficiënte manier employerbrandingkennis in door de inzet van workshops, sparring sessies en coaching op afstand. Alles om in minimale tijd een maximaal employerbrandingresultaat voor de opdrachtgever neer te zetten.

Het resultaat

Het resultaat van een employerbrandingtraject is altijd een concreet inzetbaar plan. Elke employerbrandingstrategie die we samen bouwen wordt hierin uitvoerig gedocumenteerd. Hier kan de organisatie zelf verder mee. Resultaten lichten we altijd toe voor geïnteresseerde stakeholders binnen de organisatie.

Tevreden samenwerkingen met

Klaar voor de boost die jouw organisatie verdient?

Gino Ammerlaan

Accountmanager