Employer marketing strategie

Als organisatie bouw je aan een sterke arbeidsmarktpositie. Je wil stappen zetten op gebieden als employer branding, doelgroep marketing, jobmarketing etc. Om het op het gewenste niveau te doen mis je de tijd en/of expertise.

Met een strategie consultant bouw je op een efficiënte manier succesvolle employer marketing strategieën op. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Employee Value Proposition.

Strategieën die jou duurzaam succesvol maken op de arbeidsmarkt!

icon

Om in minder tijd meer gedaan krijgen

Onze ervaren consultants helpen je snel naar een succesvolle strategie

icon

Om een voorsprong op concurrenten te creëren

Door een slimme strategie creëer jij een duurzaam voordeel ten opzichte van je concurrenten

icon

Voor een sterke arbeidsmarktpositie

Door het maken van slimme strategische keuzes trek jij het beste talent aan

De start

Bij de start van een traject bepalen we samen waarop we een opdrachtgever ondersteunen. We bepalen ook samen wat de uitkomsten van het strategietraject moeten zijn om het als succesvol te beschouwen.

Het proces

Een strategie bouwen wij niet vóór onze opdrachtgevers, maar met onze opdrachtgevers. Wij brengen op een efficiënte manier kennis in door de inzet van workshops, sparring sessies en coaching op afstand. Alles om in minimale tijd een maximaal resultaat voor de opdrachtgever neer te zetten.

Het resultaat

Het resultaat van een strategietraject is altijd een concreet inzetbaar eindproduct. Elke strategie die we bouwen wordt uitvoerig gedocumenteerd. Hier kan de organisatie zelf verder mee. Resultaten lichten we altijd toe voor geïnteresseerde stakeholders binnen de organisatie.

Tevreden samenwerkingen met

Klaar voor de boost die jouw organisatie verdient?

Gino Ammerlaan

Accountmanager