Summer Bootcamp

Jouw trainingsprogramma op maat

De zomerperiode is veelal een rustigere periode: er komen weinig nieuwe vacatures bij, hiring managers gaan met vakantie en kandidaten zijn beperkter bereikbaar. Dit maakt de zomerperiode het uitgelezen moment om jouw skills op het gebied van recruitment en recruitment marketing verder te ontwikkelen.

De Summer Bootcamp vindt deze zomer twee keer plaats. Eén week aan het begin van de zomer en één aan het eind van de zomer. Tijdens deze twee weken stel je jouw eigen trainingsprogramma samen. In het totaal kun je kiezen uit 10 verschillende bijeenkomsten. Van Jobmarketing tot Talent Sourcing en van Employer Branding tot Talentpooling, alles komt voorbij. Hiermee stellen we jou in staat om jezelf deze zomer te ontwikkelen op de voor jouw interessante onderdelen!

Data en programma

De Summer Bootcamp vindt plaats in de volgende weken:

  • Week 27 (1 t/m 5 juli)
  • Week 36 (2 t/m 6 september).

Tijdens deze weken vinden er elke dag twee bijeenkomst plaats. De eerder bijeenkomst vindt plaats van 9:00 uur tot 12:30 uur en de tweede bijeenkomst is van 13:30 uur tot 17:00 uur. Informatie over alle afzonderlijke bijeenkomsten vind je in onze brochure.

Trainers

sandor-member
Sandor Snoeren

Sandor is founder van Brandchart en is een echte specialist op het gebied van recruitment. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het recruitmentvak en heeft als Recruitment Manager gewerkt bij onder andere Rabobank en Eneco.

Melle de Boer

Melle is een echte deskundige op het gebied van Talent Sourcing. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak en heeft onder andere ervaring opgedaan als Global Head of Talent Sourcing bij Philips en als Talent Sourcing Specialist bij Accenture.

melle
monique-ten-buur
Monique ten Buur

Monique helpt organisaties bij het opzetten en verbeteren van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak bij onder andere H&M, A.S. Watson Benelux, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Vitae.

Praktische informatie

Tijdens Summer Bootcamp kies je je eigen bijeenkomsten uit. Volg je één bijeenkomst? Dan betaal je €450,- exclusief BTW. Wil je meer dan één bijeenkomst volgen? Dan profiteer je van stapelkorting!

Als deelnemer aan de Summer Bootcamp krijg je toegang tot onze unieke online learning community. Binnen de online learning community maak je diverse praktijkopdrachten. Ook na Summer Bootcamp blijf je lid van de community zodat je ook daarna terug kunt vallen op datgeen wat je hebt geleerd.

Computerweg 11 te Utrecht

Deze organisaties gingen jou voor