Test je Kennis met die van een Recruitment business partner!

Recruitment business partner test

Test jouw skills als Recruitment Business Partner!

Als recruiter is het steeds belangrijker dat jij een businesspartner bent voor jouw organisatie. Doordat jij goed weet aan te sluiten bij de business zorg je er voor dat je als recruiter maximale waarde voor de organisatie hebt.

Maar hoe kom je er achter of je als recruitment businesspartner bent? De Brandchart academy ontwikkelde op basis van jarenlange ervaring een test die jou inzicht geeft in welke mate jij de kennis en vaardigheden beheerst die bij een recruitment businesspartner horen.

Na het maken van de test krijg je direct te zien hoeveel antwoorden je goed hebt. Hiermee krijg je inzicht in waar jouw ontwikkelingskansen liggen als recruitment businesspartner.

Maak de test voor 1 februari

Iedereen die de test maakt krijgt een score gebaseerd op het aantal juiste antwoorden. Neem deel aan de test om jouzelf te meten met jouw mede recruiters.

dit vind je misschien ook interessant:

home-tools

Tools

Onze tools geven je inzichten die je direct kunt toepassen op het verbeteren van jouw arbeidsmarktcommunicatie.

academy-home

brandchart academy

Of je nu start als recruitment (marketing) professional of al een aantal jaar ervaring hebt, wij bieden altijd een opleiding of training die bij jou past.

home-maatwerk

Doelgroeponderzoek

Door de combinatie van verschillende onderzoeksmethoden vinden wij het juiste antwoord op jouw onderzoeksvraag.

consultancy-header

Employer branding

Onze zeer gestructureerde en succesvolle methode om employer branding te managen als organisatie. Wij bieden je no-nonsense aanpak van employer branding.

0