Brandchart Candidate Marketing Platform

Grip op employer branding, jobmarketing en candidate experience

Als recruiter of recruitmentmarketeer kun je er niet omheen; recruitment is steeds meer marketing aan het worden. Geen aannames meer maar diepgaande inzichten op basis van data waarop jij de arbeidsmarkt op een slimme manier bewerkt. Recruitment(marketing) is ook steeds meer technologie gedreven; slimme tools die jou helpen het maximale uit recruitment(marketing) te halen. Met het Brandchart Recruitment Marketing Platform vind je alle inzichten/data en alle innovatieve recruitmentmarketing tools op één plek. Of je nu op zoek bent naar inzichten in jouw arbeidsmarktimago of een slimme tool om referral aan te jagen binnen jouw organisatie je vindt alles op het Brandchart Platform!

Brandchart intelligence

Als recruitment(marketing) specialist op zoek naar diepgaande inzichten in voor jou belangrijke doelgroepen? Met Brandchart Intelligence krijg je diepgaande inzichten in het arbeidsmarktgedrag van specifieke doelgroepen (media- en oriëntatiegedrag, workdrivers etc.)

Brandchart text

Als recruiter op zoek naar een tool die jou ondersteunt om in korte tijd de perfecte vacaturetekst te schrijven? Met Brandchart Text schrijf je in no time de perfecte vacaturetekst die het snelst de beste en de meeste kandidaten oplevert.

Brandchart Referral

Als recruiter eindelijk al jouw collega’s enthousiast krijgen om vacatures te delen in hun netwerken? Met Brandchart Referral heb je een zeer efficiënte en effectieve tool om referral campagnes in te zetten binnen jouw organisatie.

Brandchart Imago

Als employerbrandingspecialist op zoek naar betrouwbare inzichten in de ontwikkeling van het employerbrand van jouw organisatie? Met Brandchart Imago kom je ultiem in control op het employerbrand (bekendheid, voorkeur en associaties).

Brandchart Candidate Experience

Als recruitment(marketing) specialist ervoor zorgen dat kandidaten de ultieme sollicitatie-ervaring krijgen? Met Brandchart Candidate Experience meet en manage je de ultieme candidate experience voor sollicitanten in jouw recruitmentproces.

0