Campus Tracker

Diepgaand inzicht in starterstalent

Opleidingsinstituten zijn de poort naar de arbeidsmarkt. Organisaties die er in slagen om een positief imago als werkgever te creëren binnen opleidingsinstituten weten niet alleen het beste starterstalent binnen te halen, maar creëren hierdoor ook een voorsprong op hun arbeidsmarktconcurrenten. Om organisaties te ondersteunen bij het creëren van deze voorsprong ontwikkelde wij de Campus Tracker. Onze Campus Tracker geeft een realtime, betrouwbaar en volledig beeld van jouw startersdoelgroep. Hiermee ontwikkel jij slimme campusstrategieën voor jouw organisatie!

Het beste starterstalent

Het beste starterstalent

Door diepgaand inzicht in wat starters zoeken in hun eerste baan en waar zij deze zoeken, trek je meer, sneller en beter starterstalent aan.
Business Partner

Business Partner

Gebruik de data en inzichten om de organisatie mee te nemen in slimme campusstrategieën.
Efficiënte campusactiviteiten

Efficiënte campusactiviteiten

Door scherp inzicht nooit meer een campusactiviteit die veel tijd en geld kost maar weinig oplevert.

Bekijk hieronder de krachtige toepassingen van de Campus Tracker

Alle data die jij nodig hebt

Van het aanbod van afstudeerders op studierichtingsniveau, tot man/vrouw verhoudingen, maar ook de vraag van jouw arbeidsmarktconcurrenten naar starters: onze Campus Tracker bevat alle data die je nodig hebt voor jouw campusstrategie. Filter data op basis van jouw behoeften met behulp van onze geavanceerde filteropties.

Bekendheid & imago

Onze Campus Tracker geeft je haarscherp inzicht in hoe bekend jij bent onder studenten van specifieke studierichtingen. Daarnaast toont het je ook of zij een voorkeur voor jouw organisatie hebben als werkgever. Dit zie je niet alleen voor jouw organisatie, maar ook van jouw directe concurrenten.

Doelgroepsinformatie

Krijg een diepgaand inzicht in wat jouw startersdoelgroep belangrijk vindt in hun eerste baan en eerste werkgever. Zo vertelt onze Campus Tracker je wat starters belangrijk vinden in de cultuur van een organisatie, maar bijvoorbeeld ook welk salaris zij verwachten.

Inzicht in oriëntatiegedrag

Onze Campus Tracker vertelt je welke campusactiviteiten het beste werken voor jouw startersdoelgroep. Ook vertelt het je hoe zij zich oriënteren op hun eerste baan. Je leert het (social) mediagedrag van jouw startersdoelgroep optimaal kennen, zodat jij effectief en efficiënt met ze kan communiceren!

Beschikbaar op elk device

Of je nou op een campusevent aan het werk bent of je gewoon achter je bureau zit : je kunt de Campus Tracher bereiken op elke device. Zo heb je altijd alle insights die je nodig hebt bij de hand.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat onze Campus Tracker voor jou kan betekenen? Vraag, geheel vrijblijvend, een online demo aan die je volgt vanachter jouw eigen computer. In deze demo laten we jou binnen dertig minuten zien hoe de diepgaande inzichten in de Campus Tracker jou kunnen helpen bij het aantrekken van starterstalent.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights