Campus Tracker

Diepgaand inzicht in starterstalent

dhl_rgb

“Ik ben erg onder de indruk van de onderzoeken van Brandchart. Door de kennis van de consultants, de leesbare rapporten en de pragmatische adviezen, kun je meteen aan de slag met de doelgroepinformatie.“

Mirjam Houthoff, Recruitment Marketing Specialist | Belastingdienst

Alle data die jij nodig hebt

Van het aanbod van afstudeerders op studierichtingsniveau, tot man/vrouw verhoudingen, maar ook de vraag van jouw arbeidsmarktconcurrenten naar starters: onze Campus Tracker bevat alle data die je nodig hebt voor jouw campusstrategie. Filter data op basis van jouw behoeften met behulp van onze geavanceerde filteropties.

Bekendheid & imago

Onze Campus Tracker geeft je haarscherp inzicht in hoe bekend jij bent onder studenten van specifieke studierichtingen. Daarnaast toont het je ook of zij een voorkeur voor jouw organisatie hebben als werkgever. Dit zie je niet alleen voor jouw organisatie, maar ook van jouw directe concurrenten.

Doelgroepsinformatie

Krijg een diepgaand inzicht in wat jouw startersdoelgroep belangrijk vindt in hun eerste baan en eerste werkgever. Zo vertelt onze Campus Tracker je wat starters belangrijk vinden in de cultuur van een organisatie, maar bijvoorbeeld ook welk salaris zij verwachten.

Inzicht in oriëntatiegedrag

Onze Campus Tracker vertelt je welke campusactiviteiten het beste werken voor jouw startersdoelgroep. Ook vertelt het je hoe zij zich oriënteren op hun eerste baan. Je leert het (social) mediagedrag van jouw startersdoelgroep optimaal kennen, zodat jij effectief en efficiënt met ze kan communiceren!

Het beste starterstalent

Het beste starterstalent

Door diepgaand inzicht in wat starters zoeken in hun eerste baan en waar zij deze zoeken, trek je meer, sneller en beter starterstalent aan.
Een echte Business Partner

Een echte Business Partner

Gebruik de data en inzichten om de organisatie mee te nemen in slimme campusstrategieën.
Efficiënte campusactiviteiten

Efficiënte campusactiviteiten

Door scherp inzicht nooit meer een campusactiviteit die veel tijd en geld kost maar weinig oplevert.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights

Volg de online demo geheel vrijblijvend - direct vanaf je eigen computer

Ontdek binnen 30 minuten hoe Campus Tracker jou kan helpen bij het aantrekken van starterstalent!

Direct aan de slag met Interviewcoach!

"Weten wat Interviewcoach voor jouw organisatie kan betekenen? Ik geef je graag alle antwoorden! Laat je nummer achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug!"