Candidate Experience Tracker

Manage de perfecte Candidate Experience

De Candidate Experience is van groot belang bij het binnenhalen van nieuw talent voor jouw organisatie. Een slechte Candidate Experience kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat kandidaten uit de sollicitatieprocedure stappen, maar ook kan het imago van de organisatie negatief wordt beïnvloed of kan de bereidheid tot kopen van producten/diensten van de organisatie afnemen. Maar hoe zorg je voor een optimale Candidate Experience? Dat doe je door deze actief te managen. Om organisaties in staat te stellen om hun Candidate Experience te managen ontwikkelde wij de Candidate Experience Tracker. Deze tracker geeft je een realtime, diepgaand inzicht in hoe kandidaten de Candidate Experience die jouw organisatie biedt, ervaren en geeft actief adviezen hoe je deze kan perfectioneren.

Ultieme Candidate Experience

Ultieme Candidate Experience

Meer, sneller en betere kandidaten met de ultieme rode loper voor kandidaten
Onderscheidend van concurrentie

Onderscheidend van concurrentie

Vergelijk jouw Candidate Experience met behulp van een benchmark met die van concurrenten
Positief (arbeidsmarkt)imago

Positief (arbeidsmarkt)imago

Laat de arbeidsmarkt positief over jouw praten met de ultieme Candidate Experience.

Bekijk hieronder de krachtige toepassingen van de Candidate Experience Tracker

CPS en touchpoints

De Candidate Experience Tracker geeft inzicht in hoe de overall Candidate Experience wordt ervaren. Ook geeft het inzicht in de verschillende individuele touchpoints. Je kunt de scores vergelijken met benchmarkscore zodat je jouw eigen performance objectief kunt beoordelen.

Feedback door sollicitanten

Middels het door ons ontwikkelde algoritme kan er realtime gekeken worden naar de open feedback die door sollicitanten wordt gegeven. Heb je nog meer gedetailleerde inzichten nodig? Dan kan je ook alle ruwe data downloaden voor diepgaande analyses.

Wervingsanalyse

Onze Candidate Experience Tracker geeft een diepgaand inzicht in de eerste touchpoints van een kandidaat met de organisatie. Zo laat het je zien via welk kanaal zij solliciteren en waarom zij bij de organisatie solliciteren. Je kunt deze data vergelijken met onze arbeidsmarkt intelligence zodat jij de werving kunt optimaliseren en dus de beste kandidaten snel binnen kan halen. Daarnaast krijg je inzicht in hoe succesvol de verschillende kanalen zijn op basis van het aantal ‘hires’ dat zij genereren.

Geavanceerde filters

Door de geavanceerde filters kan je de Candidate Experience vanuit meer dan acht verschillende invalshoeken bekijken. Zo kan je de Candidate Experience koppelen aan onder andere doelgroepen, afdelingen, status en werkervaring. Door vanuit verschillende invalshoeken naar de Candidate Experience te kijken, kan deze ultiem worden geoptimaliseerd.

Beschikbaar op elk device

Of je nou achter je bureau of in de trein zit of thuis aan het werk bent: je kunt onze Candidate Experience Tracker bereiken op elke device. Zo heb je altijd alle insights die je nodig hebt bij de hand

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat onze Candidate Experience Tracker voor jou kan betekenen?Vraag, geheel vrijblijvend, een online demo aan die je volgt vanachter jouw eigen computer. In deze demo laten we jou binnen dertig minuten zien hoe je de perfecte Candidate Experience managet met de Candidate Experience Tracker.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights