Employee Experience Tracker

Realtime en gedetailleerd inzicht in de Employee Experience

Het succes van een organisatie valt of staat bij de medewerkers die samen de organisatie vormen. Voor organisaties is het dus een topprioriteit om een vinger aan de pols te houden bij de medewerkers hoe zij de organisatie als werkgever ervaren. Wanneer problemen tijdig worden gesignaleerd, kan er op tijd worden ingegrepen. Hierdoor blijven grote risico’s voor organisaties beheersbaar. Om organisaties hierbij te helpen, hebben wij de Employee Experience Tracker ontwikkeld. Dit is een geavanceerde tool die een diepgaand en gedetailleerd beeld geeft van de ervaren Employee Experience binnen de organisatie.

Bindt medewerkers aan jouw organisatie

Bindt medewerkers aan jouw organisatie

Onze Employee Experience Tracker signaleert tijdig risico’s en geeft aan wat je hier aan kunt doen.
Align medewerkers en organisatiedoelen

Align medewerkers en organisatiedoelen

Een realtime vinger aan de pols of de medewerkers de beoogde cultuur en doelstellingen ook daadwerkelijk ervaren.
Effectieve medewerkersgedreven HR strategieën

Effectieve medewerkersgedreven HR strategieën

Creëer medewerkersgedreven HR strategieën door inzicht in de behoefte en de beleving van werkgeverschap bij de organisatie.

Bekijk hieronder de krachtige toepassingen van de Employee Experience Tracker

Krachtige KPI’s

De Employee Experience Tracker geeft je direct inzicht in jouw Employee Experience door middel van vier krachtige KPI’s. Zaken zoals loyaliteit, verbondenheid en de Employee Promotor Score, allemaal het resultaat van een goede Employee Experience, worden in de tracker realtime gemeten. Hierdoor zie je in één oogopslag hoe het ervoor staat.

Employee Experience Index

Inzicht in hoe de medewerkers de Employee Experience ervaren, wordt pas echt interessant als deze in een context worden geplaatst. Wij ontwikkelde een uniek model waarbij de scores die de eigen medewerkers geven op belangrijke Employee Experience aspecten worden gecombineerd met externe inzichten in specifieke doelgroepen. Met onze Employee Experience Index wordt het pas echt relevant!

Cultuur en purpose

Met onze zelfontwikkelde analysetools laten we je zien hoe de medewerkers de cultuur en de purpose binnen de organisatie ervaren. We koppelen deze dit wederom aan inzichten vanuit een relevante peergroup. Zo worden de inzichten in een bredere context geplaatst. Zo kun je als organisatie echt gaan sturen op cultuur en purpose.

Geavanceerde filters

Je kunt de resultaten door middel van de geavanceerde filters vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Zo kan er naar de Employee Experience gekeken worden op het niveau van organisatieonderdeel en verblijfstijd, maar ook op functieniveau. Zo kun je de Employee Experience op verschillende niveaus effectief managen. Daarnaast kun je door middel van de tijdsfilters en de vergelijkingsmogelijkheden de ontwikkeling van de Employee Experience door de tijd heen monitoren.

Beschikbaar op elk device

Of je nou achter je bureau of in de trein zit of thuis aan het werk bent: je kunt onze Employee Experience Tracker bereiken op elke device. Zo heb je altijd alle insights die je nodig hebt bij de hand.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat onze Employee Experience Tracker voor jou kan betekenen?Vraag, geheel vrijblijvend, een online demo aan die je volgt vanachter jouw eigen computer. In deze demo laten we jou binnen dertig minuten zien hoe je de Employee Experience Tracker toe kan passen voor jouw organisatie.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights