Imago Tracker

Realtime inzicht in jouw arbeidsmarktimago

De arbeidsmarkt is voor veel organisaties een black box. Vragen als hoe bekend en populair ben ik als werkgever en wat vinden specifieke doelgroepen belangrijk in werk en werkgeverschap blijven maar al te vaak onbeantwoord. Wanneer je dit niet weet, ben je niet in staat effectieve arbeidsmarktstrategieën te ontwikkelen voor jouw organisatie. Het gevolg? Je bent minder goed in staat om het beste talent aan te trekken. Om organisaties hierin te ondersteunen ontwikkelde wij de eerste realtime arbeidsmarktimago monitor: Imago Tracker.

Positief arbeidsmarktimago

Positief arbeidsmarktimago

Manage een positief arbeidsmarktimago met de meest actuele inzichten.
Effectiviteit van Employer Branding

Effectiviteit van Employer Branding

Gebruik de data en inzichten om het resultaat van investeringen in Employer Branding zichtbaar te maken.
Onderscheidende positionering

Onderscheidende positionering

Creëer een unieke positie als werkgever door continu inzicht in hoe concurrenten worden gezien door de arbeidsmarkt.

Bekijk hieronder de krachtige toepassingen van de Imago Tracker

Gedetailleerde filters

Je kunt de data zodanig filteren zodat deze exact aansluit op jouw behoefte. Zo kun de de data filteren op bijvoorbeeld geslacht, opleidingsachtergrond en etniciteit. Met onze unieke time lapse filter kun je de ontwikkelingen van jouw arbeidsmarktimago monitoren door de tijd heen.

Overall ranking

Onze Imago Tracker laat realtime zien wat jouw positie is in de Nederlandse arbeidsmarkt. Zo kun je de ontwikkelingen in jouw arbeidsmarktpositie bijhouden. Dit kun je niet alleen zien van jouw eigen organisatie, maar ook van jouw concurrenten op de  arbeidsmarkt.

Jouw werkgeversimago

Onze Imago Tracker geeft je inzicht in hoe de Nederlandse arbeidsmarkt jou ziet als werkgever. Ook kun je zien hoe de arbeidsmarkt jouw concurrenten zien. Zo creëer jij een onderscheidende positie voor jouw organisatie!

Inzicht in jouw doelgroepen

Krijg inzicht in eigenschappen van voor jou belangrijke doelgroepen en jouw imago onder deze doelgroepen. Onmisbare inzichten om vacatures snel met toptalent in te vullen!

Beschikbaar op elk device

Of je nou achter je bureau of in de trein zit of thuis aan het werk bent: je kunt onze Imago Tracker bereiken op elke device. Zo heb je altijd alle insights die je nodig hebt bij de hand.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat onze Imago Tracker voor jou kan betekenen?Vraag, geheel vrijblijvend, een online demo aan die je volgt vanachter jouw eigen computer. In deze demo laten we jou binnen dertig minuten zien hoe je jouw werkgeversimago verbeterd met behulp van de Imago Tracker.

Deze organisaties werken al succesvol met onze insights