Sidekick Referral

Maak van al jouw collega's recruiters!

Werven via eigen medewerkers

Referral (oftewel werven via collega’s) is met voorsprong het meest effectieve wervingskanaal dat je als organisatie in kan zetten. De kwaliteit van kandidaten is bovengemiddeld hoog, kandidaten solliciteren snel en de kosten zijn laag. Het Sidekick Referral platform is een makkelijk te gebruiken platform (voor zowel recruiters als medewerkers) dat er voor zorgt dat referral zeer gericht en succesvol ingezet kan worden binnen organisaties. Binnen een paar minuten maak je als organisatie van al jouw medewerkers ambassadeurs van jouw werkgeversmerk en stromen de kandidaten binnen!

Nodig op persoonlijke wijze (groepen) collega’s uit om mee te zoeken.

Met de Referral Campagne Wizard van Sidekick Referral nodig je in een handomdraai die collega’s uit die relevante netwerken voor jouw vacature hebben. Bewerk de mail die je stuurt met afbeeldingen, attachment en custom links om collega’s maximaal te motiveren om een vacature te delen.

Laat collega’s makkelijk vacatures delen via hun social media.

Via het social sharing platform kunnen collega’s makkelijk vacatures previewen en delen op hun favoriet netwerken. Middels het ‘vacature leaderboard’ wordt er een competitie element toegevoegd zodat referral campagnes nog effectiever worden.

Monitor resultaten via het geavanceerde referral dashboard.

Het referral dashboard geeft een diepgaand inzicht in het succes van een referral campagne. Inzicht in wie wat deelt via welk kanaal wanneer in de tijd en hoeveel clicks dat op de vacaturelink oplevert, het is allemaal zichtbaar in het dashboard. Tijdig bijsturen of naderhand evalueren; het dashboard geeft alle data die je nodig hebt.

Wat zeggen onze gebruikers

‘ Met Sidekick heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – Nationale Nederlanden

Deze organisaties werken al succesvol met deze tool

Leer wat de Referral tool voor jou kan betekenen!

0