Sidekick Referral Platform

Betrek succesvol collega's en verhoog jouw wervingssucces!

Jouw eigen medewerkers zijn van onschatbare waarde bij het verspreiden van jouw employer brand en/of jouw vacatures. Het Sidekick Referral platform helpt jou om medewerkers van de organisatie op een laagdrempelige manier een belangrijk onderdeel te laten zijn van jouw employer branding en jobmarketing.

Referral

Referral (oftewel werven via collega’s) is met voorsprong het meest effectieve wervingskanaal dat je als organisatie in kan zetten. De kwaliteit van kandidaten is bovengemiddeld hoog, kandidaten solliciteren snel en de kosten zijn laag. Sidekick Referral helpt collega’s om binnen 1 klik een vacature te delen.

Employee advocacy

De meest effectieve en efficiënte manier om jouw employer brand in de arbeidsmarkt bekend te maken is via jouw eigen medewerkers. Jouw eigen medewerkers zijn namelijk het meest geloofwaardig en daarnaast bespaar je aanzienlijk op jouw media kosten voor employer branding. Sidekick Referral zorgt ervoor dat jouw collega’s met 1 klik employer brand content kunnen delen binnen hun sociale netwerken.

Data Driven is de toekomst

Veel organisaties worstelen met het succesvol opzetten van referral/employee advocacy. Het Sidekick Referral platform ondersteunt organisaties met een gerichte data gedreven aanpak. Op het platform wordt (doelgroep) intelligence en analytics gebruikt om referral campagnes maximaal succesvol te maken.

Ervaar Sidekick referral live

We kunnen je van alles vertellen over Sidekick Referral, maar liever laten we jou zelf de kracht van het platform ervaren. In een interactieve demo van ongeveer 30 minuten nemen wij je mee door Sidekick Referral!

Wat zeggen onze gebruikers

‘Met Sidekick heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – Nationale Nederlanden

Deze organisaties werken al succesvol met deze tool

Enthousiast geworden?

Kom er achter wat Sidekick Referral voor jouw organisatie kan betekenen!

0