Brandchart Referral

De beste kandidaten door actieve referral

Jouw organisatie heeft een referral programma maar je merkt dat er weinig medewerkers zijn die hier een bijdrage aan leveren. Je bent op zoek naar een manier om medewerkers actiever te betrekken bij het referral programma. Met Brandchart Referral zorg jij ervoor dat jouw referral programma tot leven komt. Middels data gedreven,  laagdrempelige campagnes zorg jij ervoor dat medewerkers actief vacatures en employerbrand content gaan delen. Ben jij klaar voor een grotere bijdrage van referral in jouw werving en employerbranding?

Het Brandchart Referral Platform helpt jou om in drie stappen een succesvolle referral campagne te lanceren. Bekijk de korte video.

Ervaar Brandchart referral live

We kunnen je van alles vertellen over Brandchart Referral, maar liever laten we jou zelf de kracht van het platform ervaren. In een interactieve demo van ongeveer 30 minuten nemen wij je mee door Brandchart Referral!

Wat zeggen onze gebruikers

‘Met het Brandchart platform heb je als recruiter alle handige tools in één dashboard; gebruikersvriendelijk en deelbaar met je managers’

Danitscha Mahadew – Nationale Nederlanden

Deze organisaties werken al succesvol met deze tool

0